Friday 22 July 2016

BREAKING! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!


Η χθεσινοβραδυνή γενναία κίνηση του ηγέτη της νουδού να αποκαλύψει το αντισυμβατικό (σχεδόν αλήτικο) και αγωνιστικό παρελθόν του, φαίνεται να εξελίσσεται σε εθνική τραγωδία.

Με ένα νομικό τερτίπι των μπολσεβίκων, τα όνειρα του φιλελευθεριστάν και των απανταχού μενουμευρώπηδων φαίνεται να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, όπως καταρρέει κάποιος ταλαιπωρημένος που δεν έχει πιει το σκυλομασελίσιο κολλαγόνο του.

Σύμφωνα λοιπόν με τον νέο εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε χθες βράδυ, δικαίωμα στο εκλέγεσθαι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ όσοι έχουν υπάρξει στο παρελθόν ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ).

Με άλλα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή η υπέρλαμπρη ελπίδα όλων μας, φαίνεται να χάνει διά παντός το δικαίωμα να εκλέγεται ακόμα και σαν απλός βουλευτής! Εμείς δηλαδή (όπως και οι απανταχού επενδυτές) τον περιμένουμε πρωθυπουργό και απ'ό,τι φαίνεται, θα τον χαρούνε οι πολυεθνικές, που αναμένεται να σφαχτούνε μεταξύ τους για να καταφέρουν να τον εντάξουν στο στελεχιακό δυναμικό τους.

No comments:

Post a Comment