Saturday 25 June 2016

"έλεος πχια μ'αυτή την πλέμπα!"


Συμφωνώ με τη νουνεχέσα νουνεχή Ντόρα!

Ο λαός πρέπει να'ναι ενωμένος. Να'σαι μια αγκαλιά ακόμα και με το ναζιστούγκανο κει πέρα που μουγκρίζει κατά παραγγελία στρατόκαβλα παραγγέλματα (άσε που μερικοί από δαύτους, ειδικά στην κ.Μπακογιάννη μας φέρονται με το σεις και με το σας).  

Η έμπειρη πολιτικός ξέρει από λαό και λαϊκές ανάγκες. Άμα δεν ξέρει αυτή που από τότε που γεννήθηκε την υπηρετούν άνθρωποι από λαϊκά στρώματα, ποια θα ξέρει? Και αυτό που λέει είναι μεγάλη αλήθεια. Αυτό που έχει ανάγκη ο Ελληνικός λαός σήμερα είναι η ενότητα. Αυτό που θέλει είναι να ενωθεί με αυτούς που τον έκλεβαν 40φεύγα χρόνια και συνεχίζουν να τον κλέβουν, πιάνοντάς του και τον κωλαράκο πλέον.

Αλλά είναι και το άλλο, που η αστική ευγένεια της Ντόρας δεν της επιτρέπει να το ξεστομίσει. Ποιος είναι ο λαός, που θα πρέπει να ερωτηθεί κιόλας?! Δεν κατάλαβα. Από σπου κιω σπου (γειά σου Σταύρακα!) η πλέμπα ξέρει τι χρειάζεται να γίνει και της ζητάμε και τη γνώμη της?! Σιγά να μην την αφήνουμε να αποφασίζει κιόλας! Αντί να κοιτάμε πως να καταργήσουμε τον αντιπαραγωγικό θεσμό των εκλογών που μας κοστίζουν ένα κάρο λεφτά και δεν έχουν και κανένα νόημα, να κάνουμε και δημοψηφίσματα να την τερματίσουμε τη μαλακία!! Αντί να πάμε μπροστά δηλαδή, να πάμε προς τα πίσω.

Μπροστά μας είναι η λύση, αλλά όσο δεν τη βλέπουμε, choτηρία δεν θα βρούμε. Μια οικογένεια κορακοζώητων και μορφωμένων πολιτικών χρειαζόμαστε, που θα έχει τα κονέ με τα εξωτερικά και τους πολυεθνικούς ομίλους, να αναλάβει τις τύχες μας και τις ζωές μας, να τελειώνουμε. Εντελώς.

1 comment:

  1. Η παλιόγρια!!!!
    Μα, όλα τα μυστικά της ζωής ,από αυτή την οικογένεια να τα μαθαίνουμε..
    Ναι στην ενότητα (υπο των αρίστων)
    Όχι στη διχόνοια της πλέμπας.
    Γατάκια.

    ReplyDelete