Saturday 7 May 2016

είναι που είναι Εθνικός, ηλίθιε!

Τι άλλο θα μας κάνουν οι αλήτες οι μπολσεβίκοι?

Και ξέρετε γιατί τον έκλεισαν τον Εθνικό Κήπο, ε? Διότι είναι Εθνικός. Τους ενοχλεί ο,τιδήποτε είναι Εθνικό..ο,τιδήποτε παραπέμπει στο περίφημο και θεόπνεφστο Ελληνικό πνέβμα.

Και τώρα ανθελληνικά μιάσματα? Πως θα ταΐσει ο τίμιος Έλληνας νοικοκυραίος τις πάπιες και να αγαλλιάσει από αυτή την πράξη μεγαλοσύνης η περήφανη Ελληνική πσυχούλα του? Ε?

Δεν θα τις ταΐσει. Δεν θα αγαλλιάσει. Δεν θα ξεκουράσει το τσακίρικο ματάκι του. Δεν θα ενδοσκοπήσει για να καμαρώσει τον γίγαντα που κρύβεται μέσα του. Και δεν τον εμποδίζουν τυχαία. Γιατί αυτή η ενδοσκόπηση του Ελληναρά είναι η αφορμή, το πρόσχημα για να επιδοθεί στην αγαπημένη του ομφαλοσκόπηση, που την κάνει τόσο ωραία! Και τον ζηλεύουνε γι’αυτό (όπως και για το μεγάλο του πουλί) όλοι οι βελανιδοφάγοι βάρβαροι.

Έτσι έχουν βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο Γάματα, μιας και  οι ψεκασμοί δεν φαίνεται να πιάνουν.

Η τυφλή γερόντισσα αναγνώστη μου το έχει πει ξεκάθαρα και μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Ένα βράδυ που τα’χε τσούξει λίγο παραπάνω, της ξέφυγαν διάφορα και είχε μιλήσει ερεθισμένη και αναστατωμένη  για τον αγγελόμορφο διάβολο με τα στραβά δόντια και τα φτηνιάρικα σακάκια. Για την ελπίδα που ‘γινε δίκοπο μαχαίρι για να κόβεις και ανάποδα.

Οι φλέβες σου έχουν μαζέψει πουρί από τη χρόνια τηλοψία και εμποδίζεται το Ιχώρ να κυλάει σωστά, να προστατεύει κάθε Ελληνικό κύτταρό σου  και να διατηρεί μέσα σου τη Χρυσή Αναλογία της Φυσικής Αρμονίας που διέπει κάθε τι το Ελληνικό.

Η μέρα που θα βρέχει φωτιά στη στράτα σου πλησίασε και ήδη τσουρουφλίζονται οι τρίχες του ιερού ποπού σου. Δεν σου μένουνε πολλές ζωές. Το ξέρεις καλά Ελληναρά μου ότι αγγίζεις το τέλειο.  Έχεις φτάσει στη Θέωση και δεν έχεις άλλο να εξελιχθείς. Θα ξαναρχίσεις από εκεί που από πάντα ήθελες. Από την κατάσταση που προβάρεις μια ζωή. Θα ξαναγίνεις αμοιβάδα.

Αυτή είναι η μοίρα σου. Μην προσπαθήσεις να το εμποδίσεις αυτό που έρχεται. Άσε..άσε που δεν βαριέσαι μωρετώρα, ναπούμε?...


No comments:

Post a Comment