Monday 27 July 2015

Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Ε Ν Ε βαρουφάκη!

  
Και άλλο σχέδιο είχε ο σατανικός Γιάνης Βαρουφάκης!

Βροχή πέφτουν τα δημοσιεύματα από τα συστημικά ΜΜΕ κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, αφού όλοι μοιάζουν πια να παραδέχονται πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι καθυστερημένος και δεν έπρεπε να περιμένουμε τίποτα από αυτόν γιατί έχει μειωμένη αντίληψη και δεν καταλάβαινε τι έκαναν οι υπουργοί που ο ίδιος επέλεξε.

Από το μένος και τη λύσσα κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, φαίνεται πως οι ελπίδες όλων ήταν πάνω του, και τώρα αισθάνονται προδομένοι που παραιτήθηκε -αμέσως μετά το δημοψήφισμα- και δεν ανέτρεψε τον Αλέξη Τσίπρα, για να πάρει την θέση του και να οδηγήσει την Ελλάδα στους G8.

Ο Αλέξης Τσίπρας παραπονιέται που τον γλείφουν όλη μέρα τα ΜΜΕ των ολιγαρχών -γιατί του χαλάνε το προφίλ του Έλληνα Τσε Γκεβάρα-, ενώ μοιάζει πολύ ταραγμένος από τις επιθέσεις στον Βαρουφάκη, γιατί καταλαβαίνει πως, αν συνεχίσουν να την πέφτουν στον Βαρουφάκη οι Μπόμπολες και οι Αλαφούζοι, θα τον κάνουν τον πιο δημοφιλή πολιτικό στην Ιστορία του Ελληνικού Κράτους.

Ήδη, ο Νίκος Παππάς επισκέφτηκε τα γραφεία των καναλαρχών και τους ζήτησε να γίνουν επιθετικοί απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα γιατί όλοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως ο Τσίπρας έχει γίνει σκυλάκι των ολιγαρχών και του πετάνε κόκαλα.

Ο Νίκος Παππάς απείλησε τους ολιγάρχες πως, αν τις επόμενες ημέρες δεν εξαπολύσουν επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, θα τους ζητήσει να πληρώσουν τον Ειδικό Φόρο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εν τω μεταξύ, έρχονται συνέχεια στο φως τα διαφορετικά σχέδια που ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος καθόταν και έκανε σχέδια για τη χώρα επειδή δεν είχε αντιληφθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι κότα και θα υπέγραφε ό,τι χαρτί του έβαζαν μπροστά του, προκειμένου να σώσει τον κώλο του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχεδίαζε να αφαιρέσει ένα όργανο από κάθε Έλληνα και να κάνει εμπόριο οργάνων, για να εξαλειφθεί το δημόσιο χρέος.

Παράλληλα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχεδίαζε λεύκανση πρωκτoύ για όλους τους Έλληνες, ενώ θα τους βαρούσε τατουάζ το ΑΦΜ στο δεξί κωλομάγουλο, για να μην μπορούν να κάνουν απατεωνιές.


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, χαρακτήρισε τον Γιάνη Βαρουφάκη ως «Βουγιουκλάκη της πολιτικής», οπότε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο Αλέκος Τζανετάκος της πολιτικής -γιατί τον έχουν τρελάνει στις φάπες- και οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλοί κομπάρσοι που τα ονόματα τους δεν θα γραφτούν ούτε στους τίτλους τέλους της ταινίας.

Πάντως, αν ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη της πολιτικής, θα τον έχουμε κοντά μας μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

(Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επιτίθενται από τα κανάλια των ολιγαρχών στον Γιάνη Βαρουφάκη δεν μπορεί να είναι τόσο χαζοί. Αλλά μπορεί να είναι κάτι άλλο. Σε καλή μεριά.)

No comments:

Post a Comment