Monday 5 January 2015

η τραπεζοκρατία δεν δημοκρατείται

image by pitsirikos

Η ΕΛ.ΑΣ. πιστεύει ότι ο Αντώνης_ Σαμαράς_ προσανατολιζόταν σε χτύπημα στη Δημοκρατία και τους θεσμούς της με τη χρήση μεγάλου αριθμού εκβιασμών και απίστευτης κινδυνολογίας, αλλά και με βροχή από ψέματα και εμφυλιοπολεμικά συνθήματα, με στόχο να φοβίσει τον Έλληνα μικροαστό στο δρόμο για τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου.

Το σχεδιάγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα απεικονίζει, όπως ανέφερε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Δημήτρης Τσακνάκης, την ατέρμονη προσπάθεια των συστημικών πλασιέ να παραμείνουν με κάθε μέσο στην εξουσία και να συνεχίσουν το πλιάτσικο στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα το σχέδιο τρομοκράτησης των πολιτών προέβλεπε τη χρήση παγιδευμένων δελτίων ειδήσεων, την επαναφορά του grexit, την εκτόξευση απίστευτης προπαγάνδας από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπως και κινδυνολογίας και εκβιαστικών διλημμάτων από τα κοτοπρεπή παπαγαλάκια τους, τη δημιουργία νέων κομμάτων από το πουθενά για την παγίδευση των απολιτίκ χιπστεροφυτών, καθώς και ένα πλήθος πολωτικών δηλώσεων και ενεργειών, πάντα σε συνεργασία με τους Πυρήνες της Ακροδεξιάς και με στόχο την απελευθέρωση όλων των φοβικών συνδρόμων των τηλεθεατών και την αποθέωση της πατροπαράδοτης μαλακίας που τους δέρνει.

η αληθινή είδηση εδώ

No comments:

Post a Comment