Thursday 11 December 2014

άκου νίκο...



Πριν λίγο στον ρίαλ ο Χατζηνικολάου κατακεραύνωσε τον Νίκο Ρωμανό για τη διαχείριση της νίκης του.

Απογοητεύτηκε ο καραδεξιός από το ζήτω η αναρχία που υπάρχει στο κλείσιμο της σύντομης ανακοίνωσης του Ρωμανού, σε μια ανακοίνωση που όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν αναφέρει λέξη για τις σπουδές του».

Για αυτούς τους λόγους ζήτησε οργισμένος να εξαιρεθεί από τους αποδέκτες των ευχαριστιών του Ρωμανού, αφού για κάτι τέτοιες καθεστωτικές δεξιάρες ακόμα και η λέξη «αναρχία» γραμμένη, αποτελεί απειλή.

Κλείνοντας τη διαμαρτυρία του ο έγκριτος εκδότης, δικαιολόγησε την οργή του, αναφέροντας το «ξύλο» που έφαγε από τους υπόλοιπους καθεστωτικούς για τη «γενναία» θέση που είχε πάρει υπέρ του Ρωμανού.

1ον Φίλτατε κ.Χατζηνικολάου, ο Νίκος Ρωμανός εσένα προσωπικά δεν σου οφείλει τίποτα..Για την ακρίβεια και χωρίς να μπορώ να μπω στο μυαλό του, υποπτεύομαι ότι για τον Ρωμανό δεν υπάρχεις καν..δεν υφίστασαι, πως το λένε?

2ον Το δικαίωμα του Νίκου Ρωμανού να σπουδάσει είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ και δεν είναι χάρισμα του Κράτους.. Όσο υποχρεωμένος ήσουν εσύ να εκτιμάς και να τιμάς τις σπουδές σου, τόσο είναι και αυτός...Μην το παρουσιάζεις σαν χάρη ή δώρο του Κράτους, γιατί δεν είναι. Έτσι, το τι θα κάνει με τις σπουδές του και το πόσο θα αριστεύσει, το ξέρει αυτός και οι καθηγητές του και δεν θα δώσει λογαριασμό σε κανέναν δημοσιολογούντα μπάτσο.

3ον Αν κάποιος «βοήθησε» τον Νίκο Ρωμανό σ’αυτή τη μάχη ζωής που έδωσε, είναι οι εκατοντάδες ανώνυμοι που ήταν δίπλα του αυτές τις 30 μέρες, όπως και οι γονείς του, που επέλεξαν να λιώνουν μαζί του, για να στηρίζουν την απόφασή του.

Κανένας άλλος.

4ον Τα «καλά μυαλά» που κλείνοντας το σχόλιό σου ευχήθηκες στον Ρωμανό να τα πεις αλλού...Να μη σου πω που.. Κοίτα γύρω σου, δίπλα σου, από κάτω σου και θα βρεις πολλούς, που θα τους φανεί χρήσιμη αυτή η χυδαία ευχή σου.

No comments:

Post a Comment