Sunday 5 October 2014

καριέρα στην καταστροφή


«Ζητείται υπάλληλος για να χειρίζεται καταστροφέα εγγράφων»


05 Οκτωβρίου 2014

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, πρόκειται για πραγματική θέση εργασίας και μάλιστα καλά αμειβόμενη... συγκεκριμένα ο μισθός για αυτή τη θέση θα ανέρχεται στο ποσό των 20.428,27 ευρώ ετησίως για 20 ώρες εργασίας εβδομαδιαίως, σύμφωνα με την αγγελία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Μαξίμου (www.salesingreece.gr), αλλά και σ'αυτήν της Συγγρού (www.40xroniakariera.gr).

Το πρωθυπουργικό περιβάλλον αναζητεί για να προσλάβει κάποιον που θα αναλάβει την καταστροφή όλων των εγγράφων που αναμένεται να συγκεντρωθούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία, οι υποχρεώσεις του επιτυχούντος/της επιτυχούσας υποψηφίου θα μοιράζονται μεταξύ των γραφείων της ΝΔ στη Συγγρού και του Μαξίμου.

Κυβερνητική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Real: «Είναι απίστευτο ανάμεσα σε τόσους παρατρεχάμενους που έχουν προσληφθεί ως καλοσπουδαγμένοι σύμβουλοι στο Μαξίμου αλλά και στο κόμμα, να μην υπάρχει ούτε ένας ικανός να χειριστεί έναν σύγχρονο καταστροφέα εγγράφων».

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του υποψηφίου για τη θέση θα είναι και να αλλάζει τη σελίδα στο ημερολόγιο του πρωθυπουργού καθώς και να αδειάζει τους κάδους απορριμμάτων των γραφείων στο Μαξίμου. Επιπλέον, θα απασχολείται στον έλεγχο των προσκλήσεων κατά την υποδοχή των καλεσμένων, όταν διοργανώνονται πάρτι.

Εκπρόσωπος του Μαξίμου εξήγησε: «Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να έχουμε πολύ μεγάλο όγκο έντυπου υλικού προς καταστροφή. Γι’αυτό το λόγο αποκτήσαμε με leasing έναν υπεσύγχρονο διπλοτούρμπινο καταστροφέα εγγράφων με δυνατότητα εξαγωγής 500 κιλών την ώρα. Είναι λίγο περίεργος στον χειρισμό του όμως και γι’αυτό αναζητούμε επειγόντως έναν εξειδικευμένο χειριστή για να μας λύσει τα χέρια».

η αληθινή αγγελία εδώ

No comments:

Post a Comment