Thursday 9 October 2014

όλα συνδέονται....



Καρυάτιδους βρήκαν οι αρχαιολόγοι στο ναυάγιο των Αντικυθήρων

9 Οκτ, ’14

Πολύ σημαντικά ευρήματα προέκυψαν κατά της διάρκεια της υποβρύχιας έρευνας που διεξάγεται στο ναυάγιο των Αντικυθήρων. Χτες, οι αρχαιολόγοι δύτες βρέθηκαν μπροστά σε δυο Καρυάτιδες και -από την χαρά τους- κάλεσαν τον πρωθυπουργό να κατέβει στον βυθό με κάμερες.

Οι Καρυάτιδες των Αντικυθήρων στην πραγματικότητα είναι Καρυάτιδοι, δηλαδή άντρες, αλλά όχι απ’τους φανατικούς.

Ο ένας Καρυάτης, ονόματι Πιπίνος (είχανε κρεμασμένα στο λαιμό διάφορα χαϊμαλιά, μεταξύ των οποίων και ταυτότητες με χαραγμένα τα ονόματά τους) δεν φοράει κοθόρνους αλλά βατραχοπέδιλα, ενώ ο άλλος Καρυάτης ο Σήφης, είναι κροκόδειλος από τη μέση και κάτω, οπότε μάλλον έχουμε έναν πρώην Καρυάτη-Γοργόνο που πιθανότατα προσβλήθηκε κάποια στιγμή από Έμπολα και μεταλλάχθηκε σε Καρυάτη-Κροκόδειλο. Όπως και να’χει, θεωρείται εντελώς άχρηστος, αφού ούτε να τον φας μπορείς, αλλά ούτε και να τον βάλεις να αλλάξει μια λάμπα.

Εκτός από τους Καρυάτιδους, οι αρχαιολόγοι δύτες ανακάλυψαν και δυο αδωνιδόμορφες Σφίγγες σε εμπάργκο, οπότε μάλλον πρόκειται για την είσοδο σε κάποιο πολιτικό ριάλιτι της εποχής.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, στον υγρό τάφο πρέπει να είναι θαμμένη η γνωστή σε όλους μας Δημοκρατία.

Οι αρχαιολόγοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί το πέρασμα της Δημοκρατίας από την πραγματικότητα στη λήθη μπορεί να την έχει κάνει Νέα, οπότε σε κάθε σκάνδαλο που θα ανακαλύπτουν, μπορεί να πετιούνται και από πέντε μεγαλοεργολάβοι που θα ξερνάνε νόμους περί ευθύνης υπουργών από το στόμα.

εδώ η "αληθινή αποκάλυψη" του Πιτσιρίκου

No comments:

Post a Comment