Monday 15 September 2014

το πατημένο στρουντελάκι


με συγκίνησες ρε τράγκα!..

σ’έβαλα σήμερα να σ’ακούσω ρε μαγκίτη μεταξουργιώτη και μίλησες στην πατριωτική πσυχή μου ρε μπαγάσα..

να τουμπεκιαστούμε γιωργάρα μου...ό,τι πεις εσύ και η άλλη η έγκριτη δεξιάρα..ο ανηψιός..να σκύψουμε το κεφάλι στην κυρία Μέρκελ, όπως ακριβώς τα λες!

εθνικοί κίνδυνοι ε?

είναι και οι ισλαμοφασίστες με τον Ερντογάν που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι από δίπλα..πωωωωω...πωω!

ε τότε ρε πατριώτη, να κάτσουμε με τους κουίζλινγκς σαμαρά και βενιζέλο, που τουλάχιστον ξέρουν να είναι φρόνιμοι στην αφεντικίνα και μας προσφέρουν μια σταθερότητα, μια ευρωπαϊκή προοπτική ρε παιδί μου..

είναι τώρα περίοδος γιώργο μας να παίζουμε με εκλογές και αλλαγές...να ‘ρθούνε οι άλλοι οι περίεργοι, οι μπολσεβίκοι και να βάλουνε χέρι στις περιουσιάρες μας?....να μείνουμε στα σίγουρα του δεξιοακροδεξιού μετώπου λέω κι εγώ..

για να επιλέγεις εσύ, που τόσα τους έχεις σούρει τους ξένους, την ασφάλεια του μνημονίου, κάτι θα ξέρεις παραπάνω, έτσι δεν είναι?
 
τι να μας πει τώρα και ο 40χρονος κλώνος του ΓΑΠ (πολύ εμπνευσμένη η αντιπαραβολή που έκανες στις ομιλίες τσίπρα-ΓΑΠ..να βρεις και κάτι από τα Ζάππεια να παίξεις, να φανεί και το πόσο σοβάρεψε και λογικεύτηκε και ο φίλος σου ο αντώνης)

πολύ καλά τα λες μεγάλε τράγκα!..για όλα φταίνε οι πασόκοι και ειδικά ο σημίτης και ο ΓΑΠ (όχι τόσο ο βενιζέλος..ξέρω, ξέρω) και ο σύριζα με τις συνιστώσες τους που μας λένε ψέματα και που ΘΑ μας καταστρέψουν..

μας τα’λεγε και ο άδωνις αυτά, αλλά ποιος σοβαρός δίνει σημασία στον άδωνι..όμως για να το λες κι εσύ και το ανεξάρτητο ρίαλ γκρουπ, έτσι θα είναι..

και βγαίνουν ρε γίγαντα και κάτι περίεργοι στο διαδίκτυο και σε κατηγορούνε για κωλοτούμπα επειδή λέει έχεις κάτι δικαστήρια για αδήλωτα..

υπόγειες, παρασκηνιακές συμφωνίες κι έτσι..
ντροπής πράματα....κάνεις εσύ ρε γιωργάκη τέτοια πράματα? εσύ είσαι τίμιο παιδί..εδώ μιλάμε για το μέλλον αυτού του τόπου...θα έμπλεκες εσύ ποτέ το μέλλον μας με προσωπικά σου συμφέροντα?....α π ο κ λ ε ί ε τ α ι

ξέρω, ξέρω η αγωνία σου για την πατρίδα και τα εδάφη της σ’έκανε να συμπαθήσεις μέχρι και τον βενιζέλο..πολύ την αγαπάς την πατρίδα ρε γιώργαρε..χαλάρωσε λίγο αγόρι μου και ασχολήσου και λίγο με την πάρτη σου..με το τομάρι σου, να στο πω έτσι μεταξουργιώτικα, να με καταλάβεις..κάθεσαι στα εξηνταφεύγα σου και χαλιέσαι κάθε πρωί με μας τους καναπεδάτους γιώργο μου..να μας ανοίξεις τα μάτια κι εμείς σου κρεμάμε κουδούνια γιώργο μου για τη μεγαλεπίβολη κωλοτούμπα σου..

τι να πεις..πάντως σε λυπάμαι ρε γιώργη..να πρέπει από τη μια, μαζί με τον ανηψιό να υπερασπιστείτε τον όλεθρο της δημοσιονομικής προσαρμογής και να έχετε από την άλλη τον «καταλληλότερό» σας, να βάζει για εκπρόσωπο τη Βούλτεψη....:)))..η οποία αντικατέστησε τον μπραβίΣιμο!

κουράγιο παλλήκαρε..τώρα που θα συγκροτηθεί και το πατριδοκάπηλο πατριωτικό μέτωπο, είμαι σίγουρος ότι θα έχετε περισσότερες λύσεις..ειδικά αν ο καρατζαφύραρος φέρει μαζί του και κανέναν λεωνίδα..:)

No comments:

Post a Comment