Wednesday 10 September 2014

η σοφία αποκαλυπτική όσο ποτέ..

Σαν ανοιχτό βιβλίο (άντε, περιοδικό) εμφανίστηκε χθες η Σοφία Βούλτεψη σε πρωινό πάνελ. Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος που είχε ένα απλό αλλά και δυναμικό χτένισμα,  με ίσιο λουκ και τις ανταύγειες της να είναι στο χρώμα της άμμου, ανταποκρίθηκε με παρρησία και σπάνια ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που της τέθηκαν, δίνοντας αποκαλυπτικές απαντήσεις για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους πολίτες.



Να σημειώσω εδώ την απαράδεκτη και αντεθνική στάση που κράτησαν οι δύο λειτουργοί της εξημέρωσης, οι οποίοι δεν άφησαν την Σοφία να καταγγείλει στον έλληνα τηλεθεατή την καταστροφή που επέφερε η διακυβέρνηση (με την έννοια της ιδεολογικής ηγεμονίας βεβαίως-βεβαίως) της χώρας από τους Αριστεροί.

Αλλά τι ψάχνεις. Για το μέγκα μιλάμε....Είναι γνωστός ο φιλολαϊκός ρόλος του στην υπονόμευση των συμφερόντων της οικονομικής ελίτ αυτού του δύσμοιρου τόπου. 

Μια ζωή την ίδια καραμέλα για "διαπλοκή", για "νταβατζήδες" και αντιμνημονιακές αηδίες...Με το κοινωνικό κράτος θα πάμε μπροστά κύριε Οικονομέα μας? Με τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία θα εξυπηρετήσουμε το Κεφάλαιο κύριε Καμπουράκη μας? Με τον σεβασμό στο περιβάλλον και στους ανθρώπους θα ξεπουλήσουμε τη δημόσια περιουσία κύριε Πρετεντέρη μας?

Αν σκέφτονταν και στην κυβέρνησή μας όπως εσείς....οι Τράπεζές μας θα έπρεπε να γίνουν κλέφτες για να επιβιώσουν...

Αυτός ο υπερεκτιμημένος ουμανισμός, η λογική, η παλιοαξιοπρέπεια και ειδικά αυτή η κωλοαλήθεια, που μας την πετάνε έτσι ωμή, κατάμουτρα, έχουν καταστρέψει τα ελληνικά ΜΜΕ...

No comments:

Post a Comment