Wednesday 23 July 2014

όχι, δεν είναι γραφικός


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Ντινόπουλος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το χοντρό δούλεμα που έπεσε στο διαδίκτυο, για την αυθόρμητη, γνήσια και ειλικρινή επιλογή του να χρησιμοποιήσει το μετρό για μία μετακίνησή του.

Κάποιοι μάλιστα, των γνωστών κέντρων αποσταθεροποίησης, τόλμησαν να το χαρακτηρίσουν ως μια γελοία και γραφική προπαγάνδα για επίπεδο τηλεθεατών του Αυτιά και βγάλε..

Αυτή όμως δεν ήταν παρά μία πράξη που αναδεικνύει τη λαϊκή καταγωγή αλλά και συνείδηση του δημοφιλούς Υπουργού μας και μιας και δεν ντρέπεται γι'αυτό, έδειξε δημοσίως τη φωτογραφία που είχε τύχει να τραβήξει κάποιος παρατρεχάμενός του και την οποία έτυχε να έχει μαζί του στο τηλεοπτικό στούντιο...

Για να πείσει λοιπόν ότι δεν ήταν ένα πυροτέχνημα και να κλείσει τα στόματα των λαϊκιστών, ο ταπεινός Υπουργός είπε να το χοντρύνει κι άλλο...

Έτσι σήμερα στο Υπουργείο Του πήγε με τρίκυκλο..ενώ για αύριο ενημέρωσε την πολυπληθή φρουρά του ότι λέει "να το πάρουνε με τα πόδια ή έρποντας (αν δεν βρέχει)".

No comments:

Post a Comment