Thursday 29 May 2014

κλαρινοχλωροφυλλοφλώροι



Παναγιώτης Χατζηστεφάνου: Η αδιαφορία ενώπιον των εγκληματιών ισοδυναμεί με σιωπηλή συναίνεση, αν όχι έμμεση επιβράβευση


Προς διάφορες ειμαρμένες που νομίζουν ότι απέχοντας από την πολιτική και "γυρνώντας την πλάτη τους στο σύστημα" αυτό θα πάει στο διάολο από μόνο του:

Κατ' αρχήν ΔΕΝ υπάρχει "σύστημα" - αυτά είναι ανοησίες που λένε μεταξύ τους οι θαμώνες μιζεροπωλείων και θαυμαστές ιδανικών αυτόχειρων τύπου Άσιμος. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα με ονόματα και διευθύνσεις που υπηρετούν συγκεκριμένα επίσης συμφέροντα. Αυτά τα πρόσωπα για να τα ελέγξεις, εάν θες να έχεις την συναίνεση της κοινωνίας, πρέπει να ακολουθήσεις συγκεκριμένες διαδικασίες. Εάν πάλι είσαι αυτόκλητος τιμωρός και δεν ενδιαφέρεσαι για καμία συναίνεση, μην μου τα πρήζεις κοπελίτσα μου, αρματώσου και πάρε τον δρόμο για την Εκάλη και την Μύκονο, όλοι ξέρουμε που μένουν ακριβώς τα καθίκια.

Καταληκτικά, σε εκείνες που απέχουν εν γένει από τα πολιτικά σε οποιαδήποτε έκφραση τους, προτιμώντας να ανταλλάσσουν φύτρες βιολογικής σόγιας με χειροποίητα σκουλαρίκια σε αυτόνομους παιδότοπους-κολλεκτίβες, επειδή είναι πολύ ιδεαλιστικές οι μπούκλες τους και δεν μπορούν να ασχολούνται με μπαναλαρίες όπως εκλογές κλπ, έχω να πω τα εξής:

Ναι μωρή φεγγαρολουσμένη μου, ναι, πτοείται, αποθαρρύνεται και αποτρέπεται τα μάλα ο Σαμαλακοτούρκογλου και οι συνεργοί της Ναζιστικής συμμορία τους επειδή εσύ δεν τους δίνεις σημασία και συνεχίζεις ατάραχη να μασουλάς fair trade edamame, δηλαδή τους αφήνεις στην ησυχία τους να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έγκλημα τους, όπως ακριβώς τα λες είναι, αν κάποιος αφήνει ανενόχλητο τον κλέφτη αυτός απογοητεύεται από την έλλειψη προσοχής και τρέπεται σε άτακτο φυγή από ντροπή.

Αχ, παρτσακλοκαημενούλες μου. Η αδιαφορία ενώπιον των εγκληματιών ισοδυναμεί με σιωπηλή συναίνεση, αν όχι έμμεση επιβράβευση. Και αν νομίζεις εσύ ότι η αποχή από την δράση εναντίον του εγκλήματος έχει διαφορετικά αποτελέσματα από την αδιαφορία, τότε είσαι απλά κρετίνα και χάνω τον χρόνο μου, που είναι και το πιθανότερο.

Υ.Γ. Μερικές μπερδεύουν τις καλές προθέσεις με τις καλές συνέπειες, ως συνήθως. Μερικές ζουν με την ιδεολογία ως τάπα στον κώλο, ηδονιζόμενες οπισθοπεθουσίως καθώς σχοινοβατούν χωρίς δίχτυ ασφαλείας ως αρτίστες του τσίρκου "Νομίζω".

Παναγιώτης Χατζηστεφάνου @ ramnousia

No comments:

Post a Comment