Saturday 24 May 2014

"Δεν μας ανήκει η κρατική περιουσία" Νίκος Παπαδάκης, Πρόεδρος ΕΥΑΘ

 
"το ΣΥΝΟΛΟ της κρατικής περιουσίας έχει παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ το οποίο είναι τροϊκανής διοίκησης"
Αυτό λέει ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Νίκος Παπαδάκης στον δημοσιογράφο, στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα. Το ίδιο ακριβώς, με τα ίδια ακριβώς λόγια προσπάθησα να εξηγήσω σε δεκάδες ανθρώπους τα τελευταία δύο χρόνια. Συνήθως συμπλήρωνα ότι το νεοελληνικό κράτος όπως το γνωρίζαμε τελείωσε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές (το 2012) όπου ο Ελληνικός λαός κατα πλειοψηφία επικύρωσε το δεύτερο μνημόνιο, το οποίο απο την αρχή και ξεκάθαρα προέβλεπε την παραχώρηση.

 Όλοι ανεξαιρέτως απώθησαν ακαριαία στο υποσυνείδητό τους αυτό που είπα (και πιθανότατα είχαν ακούσει στις ειδήσεις) και με αντιμετώπισαν με ένα αμήχανο βλέμμα. Ο Έλληνας ταλιμπάν της επίσημης πραγματικότητας είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση θρασύδειλου μαμάκια, που αδυνατεί σε όλες ανεξεραίτως τις καταστάσεις να αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του. Έχει την ψυχαναγκαστική βεβαιότητα οτι μπορεί να κάνει ο,τι του κατέβει, και ακολούθως να λύσει το πρόβλημα με μια επίσκεψη - προσκύνημα στον τοπικό κλαρινομαφιόζο - κομματάρχη, επειδή αυτός ο μηχανισμός υπήρξε από ανέκαθεν ο πλέον αποτελεσματικός σε προσωπικό επίπεδο.
Αντε το πολύ πολύ όταν θα χάσει καθε ελπίδα για ρουσφέτι και θα έχει καταστρέψει τα πάντα, θα ψηφίσει τον Τσίπρα που από μόνος του θα πάρει πίσω ότι πουλήσαμε (για το οποίο εισπράξαμε αντίτιμο και το ξοδέψαμε ακαριαία με μια μηδαμινή μείωση του χρέους) χωρίς να έχουμε καμία απολύτως επίπτωση.
Θεωρεί ότι το να κάνει με μανία τον σταυρό του και να τραγουδά τον εθνικό ύμνο είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ως πατριώτη, δίνοντάς του το δικαίωμα να πουλήσει την πατρίδα του για ένα ευτελές ρουσφετάκι. Μάλιστα πολλές φορές δηλώνει "φιλελεύθερος" χωρίς να έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό. Σαν αποτέλεσμα κανένας δεν πήρε χαμπάρι ότι το νεοελληνικό κράτος τελείωσε πριν από λίγο καιρό.
Είναι τόσο τρομακτικό αυτό που συνέβη, και τέτοια η άρνηση του δημοσιογράφου να το πιστέψει, που ο πρόεδρας της ΕΥΑΘ αναγκάζεται να επαναλαμβάνει συνεχώς οτι "ο πωλητής είναι το ΤΑΙΠΕΔ" και στο τέλος (στο 15:30 περίπου) να ωρύεται κυριολεκτικά "ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ"
Μάταια όμως, ο εγκέφαλος του μέσου ταλιμπάν της επίσημης πραγματικότητας είναι εκπαιδευμένος  να απωθεί οποιδήποτε λογικό επιχείρημα και αντικειμενικό δεδομένο.
 Πηγή:  www.fnordtrail.com

No comments:

Post a Comment