Thursday 22 May 2014

Όχι, αυτοί δεν είναι παραπλανημένοι...Εσύ?..Είσαι?


Γιατί, πόσους έχουμε ρε Σκουρλέτη?...Τόσοι περίπου δεν ψήφισαν τον χρυσαύγουλο πινακιδοκυνηγό, για να μετατρέψει την πρωτεύουσα σε στρατόπεδο? 
Και μάλιστα μετά από όλα όσα έγιναν....το αίμα του Παύλου...τις κραυγές και το μίσος......τις κρυμμένες σβάστικες, τα όπλα, τα βίντεο, τα κείμενα και τους όρκους που βγήκαν στη φόρα....την μέχρι τώρα στάση των ναζί απέναντι στο ντόπιο κεφάλαιο και το σύστημα.....τις κρυφές συναλλαγές με το μαξίμου.....

Υπάρχει έλληνας σήμερα, που να μπορεί να δηλώσει "παραπλανημένος" και ότι "δεν ήξερε" για τους πατριδοκάπηλους φασίστες?

Εν πλήρη γνώσει και συνειδήσει οι ψηφοφόροι των ναζί τους ψήφισαν για να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Ξέρω Πάνο είναι δύσκολο να χωνέψεις το γεγονός ότι περίπου 1 στους 6 γύρω μας είναι φασίστας και θα γούσταρε να δώσει τα κλειδιά της χώρας σ'αυτό το τσούρμο αμόρφωτων μπράβων...Χωνεύεται αυτή η μαυρίλα?...Αλλά δυστυχώς είναι η μαύρη αλήθεια....Είναι μια πραγματικότητα, που όσο την αρνείστε, σταυροθεοδωρακίζετε.....Και μας ξενερώνετε. Θαμπώνει η εικόνα της ούτως ή άλλως μπερδεμένης αφήγησής σας...Και δίνετε την ευκαιρία σε διάφορα συστημικά σούργελα, να σας τη βγουν από αριστερά. Να σας κάνουν κήρυγμα περί φασισμού και ψηφοθηρίας, ποιοι? Οι επιστήμονες του είδους!

Σου αναγνωρίζω λοιπόν το δικαίωμα να νερώσεις το κρασί σου, προκειμένου να αλλάξουμε σελίδα...
Όχι όμως και να το ματώσεις ρε σύντροφε...

No comments:

Post a Comment