Tuesday 15 April 2014

η ακροδεξιά στροφή στην παραλήγουσα


ο antonis_ μας είναι κρυφοκαρατζαφερικός?...ό,τι "νορμάλ" ή "τζαζ" ακροδεξιό, είχε παραμαζέψει ο καρατζαφύρερ στο μεταμοντέρνο λάος του, τρέχει να το ενσωματώσει ο θεούσος πλασιέ στη νουδού….

πιάσανε δηλαδή στα πράσα τον παναγιώτη-τάκη-ακροδεξί χέρι?... νο προμπλέμα…. αντί να κάνουμε μεταγραφούλες (με μάνατζερ τον babis…μην ξεχνιόμαστε) απ’τα χρυσάβγουλα, μαζεύουμε ό,τι είχαμε αφήσει απ’το λάος…

κι εξηγούμαι….

μετράς?

άδωνις, βορίδης, πλεύρης, βελόπουλος, τζαβέλα, ροντούλης, κύρτσος, εκείνη η ξανθιά η ιακωβίδου, ανατολάκης .. και μπορεί να είναι κι άλλοι..

κι αυτούς τους πήρε για την πρώτη ομάδα…

φανταστείτε τι πλιάτσικο έκανε στα "τσικό"..

απ’τον λαό που σε φτύνει, καλύτερο το λάος, ε "καταλληλότερε"?



πάντως είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό που γίνεται, που καταντάει γελοίο...

άλλο ένα μηντιακό κατασκεύασμα, που το στείλανε για καθεστωτικό σκραπ, αφού πρώτα αφαιρέσανε τα "ζωτικά" του όργανα, για να τα χρησιμοποιήσουν στον Φρανκεστάϊν τους, τον οποίο ενώ έχει γάγγραινα και η αποσύνθεση έχει φτάσει στα αυτιά, τον έχουνε εκεί, να ιππεύει το εκάστοτε άλογο κούρσας, που βγαίνει πάντα πρώτο...σε μια στημένη κούρσα

παλιά το κάνανε με αποστασίες...

σήμερα και μετά τη μετατροπή του λαού σε τηλεθεατές και δημοσκοπικά δείγματα, αρκούνε μερικοί που ψάχνουνε για διέξοδο σε ένα ταβάνι..
ή μερικοί βλαχολεφτάδες, που με τις ψήφους βλαχοοπαδών, θέλουνε να γίνουν βλαχοδήμαρχοι..

και πολύ σύντομα, τα νέα όργανα του Φράνκι, θα είναι στις οθόνες σας!

No comments:

Post a Comment