Friday 4 April 2014

η διάσημη εντολησαμαρά έπεται της κουτοπόνηρης και εγκληματικής ανοχησαμαρά

Η ενοχή του Σαμαρά τώρα και σε βίντεο

Ανανδρανιστάκης Γιώργος

03.04.2014

Αν προσέξετε το επίμαχο βίντεο, θα δείτε ότι ο Μπαλτάκος δεν είναι φιλικός προς τον Κασιδιάρη, είναι απολογητικός. Ο πολύς γραμματέας της κυβέρνησης, ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, ο τσαμπουκάς που μασάει μετανάστες και φτύνει κομμουνιστές μιλάει απολογητικά σε έναν υπαρχηγό εγκληματικής οργάνωσης, που βρίσκεται εκτός φυλακής με βαρείς περιοριστικούς όρους. Για να κατευνάσει τον Κασιδιάρη, ο Μπαλτάκος δεν διστάζει να βρίσει τον φίλο και προϊστάμενό του Αντώνη Σαμαρά, μιλάει με το κεφάλι σχεδόν σκυμμένο, δεν σηκώνει τους τόνους ούτε στιγμή, ακόμη και όταν ο επιχειρησιακός αρχηγός της Χ.Α. του ζητάει να πάει στον εισαγγελέα και να δώσει στεγνά το κόμμα και τον αρχηγό του.

Η στάση του Μπαλτάκου απέναντι στον Κασιδιάρη μαρτυρά ενοχή. Ενοχή όχι μόνο του ιδίου, αλλά και του συστήματος που εκπροσωπεί. Ενοχή της ακροδεξιάς δράκας που περιτριγυρίζει τον Σαμαρά και κυβερνάει τη χώρα μαζί με τον Σαμαρά. Αυτοί ανέχτηκαν τη Χρυσή Αυγή, σιγοντάρισαν τη Χρυσή Αυγή, κάλυψαν τη Χρυσή Αυγή, θαύμασαν ίσως τη Χρυσή Αυγή για τον δεξιό ριζοσπαστισμό της. Ο Μπαλτάκος έγραφε για την κρυπτεία, το φονικό έθιμο των αρχαίων Σπαρτιατών, ο Κασιδιάρης εφάρμοζε την κρυπτεία πάνω στους μετανάστες, ο διανοούμενος θαύμασε τον άνθρωπο της πράξης κι όταν αναγκάστηκε να τον στείλει στον εισαγγελέα, ένιωσε θλίψη και ενοχή.

Το βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου επιβεβαιώνει ότι το ακροδεξιό σύστημα του Σαμαρά εξέθρεψε στην αυλή του το λυκόσκυλο του ναζισμού κι όταν είδε ότι έγινε ανεξέλεγκτο, το έστειλε στον μπόγια. Ο Μπαλτάκος το λέει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται: Στείλαμε τη Χ.Α. στη φυλακή επειδή είδαμε ότι μας κόβει ψήφους και δίνει την πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό και μόνο, ούτε οι φόνοι των μεταναστών, ούτε το ξύλο στις λαϊκές, ούτε τα ένοπλα τάγματα εφόδου. Ακόμη και η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν η αιτία για το ξεδόντιασμα του λυκόσκυλου, ήταν η ευκαιρία.

Έπρεπε να δοθεί το κεντρικό πρόσταγμα για να βγάλει ο Δένδιας από το συρτάρι του τους 32 φακέλους με τα εγκλήματα των ναζιστών. Για να κινήσει τις δικαστικές διαδικασίες ο Αθανασίου, για να αρχίσουν να μεταδίδονται από τα φιλικά ΜΜΕ τα μισάωρα αφιερώματα στη δράση της ναζιστικής οργάνωσης. Αυτοί που αντιμετώπιζαν τον Κασιδιάρη ως έναν γοητευτικό μποντιμπιλντερά που κυκλοφορούσε με μοντέλα ανακάλυψαν ξαφνικά έναν εγκληματία, ο μαίανδρος που κοσμούσε το φουσκωμένο μπράτσο του έγινε αίφνης αγκυλωτός σταυρός.

Ο Σαμαράς και η ακροδεξιά δράκα του γνώριζαν ευθύς εξαρχής τι είναι η Χρυσή Αυγή κι όμως την άφηναν να δρα ελεύθερα, προβάλλοντάς την ακόμη και ως κυβερνητική εφεδρεία. Όταν ο Μπαλτάκος έλεγε στους διαδρόμους της Βουλής «αν μας ρίξουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ., θα κάνουμε κυβέρνηση με τη Χ.Α.», εννοούσε την κάθε λέξη. Γνώριζαν από την αρχή οι σαμαράδες και τούτο τούς καθιστά ηθικά συνυπεύθυνους στα εγκλήματα των ναζιστών.

πηγή: αυγή

No comments:

Post a Comment