Thursday 24 April 2014

Δάκρυσε η αφίσα του Μάικ του Φασολάκη!


«Καλοστημένο ψέμα» οι γυναίκες που μοίρασαν χιλιάδες ευρώ στη Βαρβάκειο;


«Καλοστημένο ψέμα» είναι οι μυστηριώδεις γυναίκες που εμφανίστηκαν τα Χριστούγεννα και το Πάσχα στη Βαρβάκειο αγορά μοιράζοντας κρέατα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε πολίτες, σύμφωνα με την Ημερησία. «Αυτές οι πλούσιες κυρίες όλο στα ίδια και τα ίδια καταστήματα μπαίνουν. Στα δικά μας ποτέ...» σχολιάζουν με νόημα κρεοπώλες.



Την πρώτη φορά εμφανίστηκαν παραμονές Χριστουγέννων βοηθώντας πολίτες να αγοράσουν γαλοπούλες συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Τη Μεγάλη Τετάρτη επανεμφανίστηκαν μοιράζοντας αρνιά αξίας 50.000 ευρώ.

«Οι ευαίσθητες που βγαίνουν βόλτα για... χορηγίες στη Βαρβάκειο Αγορά δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλοστημένη ιστορία, ένα «ψεματάκι» στην προσπάθεια των κρεοπωλών να προσελκύσουν κόσμο στα μαγαζιά της οδού Αθηνάς: «Πενία τέχνας κατεργάζεται» και όπου «πενία» η πτώση των πωλήσεων λόγω της κρίσης και όπου «τέχνας» το παραμύθι με τις κυρίες και τα τζιπ...», αναφέρεται στο δημοσίευμα της Ημερησίας.

Μεταξύ άλλων επισημαίνεται πως σύμφωνα με την ιστορία που διέρρευσε οι δέκα γυναίκες έφτασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και συνοδεύονταν από άνδρες της προσωπικής ασφάλειας. «Ωστόσο στην παραμυθένια αφήγηση δεν αποσαφηνίστηκε πώς είναι δυνατόν σε δύο τζιπ να χωρούν δέκα γυναίκες και άντρες της προσωπικής τους ασφάλειας», σημειώνεται.

Στη συνέχει οι γυναίκες με το μάτι «καταλαβαίνουν» τους άπορους, τους χαμηλόμισθους ή τους άνεργους και όταν διαπιστώνουν πως κάποιος δεν έχει χρήματα τον προτρέπουν να ψωνίσει μεγαλύτερες ποσότητες κρέατος, διαβεβαιώνοντας πως θα πληρώσουν εκείνες τη συνολική αξία. Άλλες πάλι πληροφορίες αναφέρουν πως οι γυναίκες δώρισαν ψάρια. «Το μενού δεν είναι ποτέ ίδιο στους δημοσιογράφους που ρωτούν. Σε άλλους έχει ψάρια και σε κάποιους κρέας», αναφέρει η Ημερησία και συνεχίζει:

«Τη Μεγάλη Τετάρτη, οι δέκα γυναίκες έμειναν στα κρεοπωλεία της Βαρβακείου για περίπου δυόμισι ώρες. Μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι κάθονταν δίπλα στα ταμεία και όσοι πέτυχαν τη στιγμή για ψώνια... ήταν κυριολεκτικά τυχεροί. Μα ακόμη πιο τυχεροί ήταν οι κρεοπώλες. Οι οποίοι μέσα σε δύο ώρες έκαναν τζίρο 40.000 ευρώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Δηλαδή πουλήθηκαν 570 αρνιά μέσα σε δυόμισι ώρες. Ο υπολογισμός έγινε με αρνάκια 10 κιλών, αξίας γύρω στα 7 ευρώ το κιλό. Πραγματική πρόωρη... Ανάσταση!

Τι απέγινε τελικά με τις νονές; Το σενάριο θέλει τους άντρες της ασφάλειάς με το που είδαν κάμερες να πλησιάζουν να ειδοποίησαν τις γυναίκες, οι οποίες επιβιβάστηκαν στα τζιπ και να εξαφανίστηκαν με κατεύθυνση την Ομόνοια. Κάποιοι λένε ότι το ένα όχημα πήγε προς την Ομόνοια και το άλλο προς το Μοναστηράκι. Κάπως έτσι είχαν γίνει καπνός και τα Χριστούγεννα...». Για δεύτερη φορά ούτε στοιχείο, ούτε φωτογραφία...

πηγή: TVXS.GR



No comments:

Post a Comment