Friday 11 April 2014

χωρατατζής και με σπουδαίσ

 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναξε «ληστεία» για να τρομάξει βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μία στάση για τσιγάρα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Κοδέλλα, ήταν αρκετή για να του κοπούν τα γόνατα. Το περιστατικό περιγράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης. Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ (ενεργός στο κίνημα Δεν Πληρώνω στα διόδια, στις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα ή σε πλοία που πλέουν στη Γάζα) σταμάτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ένα περίπτερο στην οδό Καβάλας για να πάρει τσιγάρα.

Και ενώ ο περιπτεράς του έγινε τα ρέστα, αισθάνθηκε να τον ακουμπάει στην πλάτη κάτι σαν πιστόλι και άκουσε κάποιον να του λέει: «Ακίνητος, ληστεία!». «Πάγωσε» ο άνθρωπος δεν είναι και λίγο. Γυρνώντας πίσω του να κοιτάξει, μάλλον δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε: τον Ηλία Κασιδιάρη δηλαδή, να γελάει με το... αστείο του.

Όπως αφηγήθηκε ο ίδιος ο Δ. Κορέλλας, ήταν ο χρυσαυγίτης βουλευτής που έβαλε το δάχτυλό του στην πλάτη σαν πιστόλι (όπως κάναμε συχνά στο... δημοτικό) και φώναξε «ληστεία». Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να πιάσει συζήτηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος ότι κι εκείνος είναι απόφοιτος της Γεωπονικής, αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

No comments:

Post a Comment