Monday 17 March 2014

θέλει να μιλήσει και δεν τον αφήνουν..

ενώ αν σε καλούσαν πάλι τίποτα φλώροι οννεδίτες από τα βουπού
για να κάνουν τις ΠΙ ΑΡ τους θα ήταν όλα μέλι γάλα, ε "επιτυχημένε" υπουργέ και επίτιμε καλεσμένε του χάρβαρντ?...

Γεωργιάδης: Ο Syriza of London πίσω από το επεισόδιο στο Imperial



«Ο Syriza of London ήταν πίσω από το επεισόδιο στο Imperial» υποστηρίζει ο υπ. Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός αποδοκιμάστηκε από τους φοιτητές κατά την ομιλία του.

«Υπάρχει μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που σπουδάζουν στο Λονδίνο και μεταφέρουν την αθλιότητα στο εξωτερικό» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Όλοι αυτοί ήταν 30 με 40 άτομα σε ένα ακροατήριο 250 ατόμων. Ένας μου φώναζε 'είσαι ηλίθιος', είσαι 'μπουμπούκας' και πουλάς βιβλία. Αυτά δεν κάνουν κακό στον Γεωργιάδη, κάνουν κακό στην Ελλάδα». «Στην Ελλάδα αν πήγαινα να τους μιλήσω σε αμφιθέατρο ελληνικού Πανεπιστήμιου θα με δέρνανε. Εκεί όμως κάνανε φασαρία στην αίθουσα και μετά έκαναν τις κότες γιατί θα είχαν να κάνουν με την αστυνομία που βρισκόταν στην είσοδο και θα είχαν κακά ξεμπερδέματα» πρόσθεσε.
 
Σε δηλώσεις του στον ρ/σ Βήμα Fm, υποστήριξε: «Αυτό που έγινε χθες, είναι ένα πολύ τυπικό παράδειγμα του τι υφιστάμεθα από μια ομάδα ανθρώπων που νομίζουν ότι έχουν το μόνο δικαίωμα να εκπροσωπούν αυτό που ονομάζεται Δημοκρατία στη χώρα μας. Το αρχικό βίντεο που ανέβηκε την ώρα που με βρίζανε, το ανάρτησε στο Διαδίκτυο κάποιος Κωνσταντίνος Χαλκιάς, ο οποίος ανήκει στην ομάδα Syriza of London και έχει κάνει ένα γκρουπ για φίλους του Αλέξη Τσίπρα στο Λονδίνο. Ποιοι προικισμένοι φοιτητές; Κανονικοί ΣΥΡΙΖΑίοι, πολιτικοί μου αντίπαλοι, δηλαδή, οι οποίοι επιλέγουν αυτό το είδος του τραμπουκισμού για να μην επιτρέψουν στους πολιτικούς τους αντιπάλους να μιλάνε και αυτό το προβάλλουν ως Δημοκρατία!».
 
Και πρόσθεσε: «Είναι και λίγο αστείο, Syriza of London. Έρχεσαι στο Σίτυ του Λονδίνου να κάνεις επανάσταση στον καπιταλισμό; Η Ν.Δ. είναι καπιταλιστικό κόμμα, δεν έχει πρόβλημα (στο Λονδίνο). Για φαντάσου, όμως, Ν.Δ. στην Αβάνα ή στην Κορέα… Να τα ξεκαθαρίσουμε: αν είσαι κομμουνιστής, δεν μπορείς να είσαι στο Σίτυ του Λονδίνου. Να πας στη Βόρεια Κορέα ή στην Αβάνα. Δεν μπορείς! Να το ξεκαθαρίσουμε ότι δεν γίνεται αυτό… Δεν είπα να έχει ή να μην έχει λεφτά. Να έχει λεφτά και να τα χαίρεται! Αλλά δεν μπορεί να μου πουλάει επανάσταση από το Σίτυ του Λονδίνου. Άμα του αρέσει ο καπιταλισμός και ο σοσιαλισμός, να πάει σε μια τέτοια χώρα. Να πάει σ' εκείνον τον τύπο που πήρε το 100% στη Βόρεια Κορέα και να απολαύσει τον σοσιαλισμό του. Όχι να μου το παίζει σοσιαλιστής από το Σίτυ…»

πηγή: tvxs

No comments:

Post a Comment