Wednesday 5 March 2014

"εκτός των άλλων διασύρεται η χώρα μας διεθνώς"....

"...και μάλιστα τώρα, που πλησιάζει και η γιουροβίζιον!.."
 
ένα βιβλίο ήρθε να ταράξει τη σαξεστόρια νιρβάνα του ανυποψίαστου επί-του-καναπέως-σταύρου-θεοδωράκη που όλοι κρύβουμε μέσα μας...

εδώ μέχρι και η άννα-μισέλ υστερίασε!...
σκέψου τι κακός χαμός θα γίνει αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και βγούνε αυτοί οι απλυτοτρομοκραναρχοκουμουνοσυριζαίοι....(τους έχω ικανούς να στείλουνε ολόκληρο κοκοβαφτιστήρι για επανένταξη, να κάνει τη διαχειρίστρια στην ανακατειλημμένη βίλα Αμαλίας)



Με δήλωση της, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει και να απομακρύνει τον κύριο Γιαννόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπως τονίζει «σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, συνεργασία του Αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης με συμπαθούντες την τρομοκρατία, δεν νοείται. Γιατί -εκτός των άλλων- διασύρεται η χώρα μας διεθνώς».

Η κυρία Ασημακοπούλου τονίζει ότι «είναι ντροπή για την δημοκρατία το γεγονός ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προλογίζει το βιβλίο του τρομοκράτη, κατά συρροή δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα "ξεπλένοντας" τον ίδιο και τις πράξεις του».

Εκτός του Νίκου Γιαννόπουλου, η Άννα-Μισέλ ζητά να απομακρυνθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ και «τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του που αποδεδειγμένα έχουν τοποθετηθεί υπέρ των δολοφόνων της 17 Ν.»

image @ gifmovie

No comments:

Post a Comment