Tuesday 11 February 2014

πουειναιτοευρωεκλογές

Μυστική συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

11 Φεβ, ’14

Pitsirikos

Μυστική συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο είχε πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ έγινε με αφορμή τις ευρωεκλογές, όπου Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ αναμένεται να υποστούν συντριβή, με αποτέλεσμα να μπει σε κίνδυνο το ελληνικό success story.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε στην Άνγκελα Μέρκελ πως ένας θρίαμβος του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές μπορεί να πάρει τα φώτα από το πρωτογενές πλεόνασμα και να τα ρίξει πάνω στο χρέος της χώρας που σε λίγο δεν θα χωράει στον πλανήτη και θα πρέπει να το στείλουμε στο διάστημα.

Η Άνγκελα Μέρκελ τόνισε στον Αντώνη Σαμαρά πως την φοβίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και πως, αν κυριαρχήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, μπορεί να ξεκινήσει η παγκόσμια επανάσταση με τον Λαφαζάνη να κρατάει την κόκκινη σημαία και τον Σταθάκη να μοιράζει πούρα στους προλετάριους.

Μέρκελ και Σαμαράς συμφώνησαν πως δεν πρέπει να γίνουν ευρωεκλογές στην Ελλάδα γιατί καλόμαθαν οι Έλληνες στις εκλογές τόσα χρόνια και σε λίγο θα μου θέλουν και δημοψηφίσματα όπως οι Ελβετοί.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε στην Άνγκελα Μέρκελ να διώξει την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για ένα μήνα –ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν ευρωεκλογές στην Ελλάδα- και, μόλις περάσουν οι ευρωεκλογές, να την δεχτεί ξανά πίσω.

Η Άνγκελα Μέρκελ ενθουσιάστηκε με την ιδέα του Αντώνη Σαμαρά, οπότε η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα μήνα πριν από τις ευρωεκλογές και θα επανέλθει αμέσως μετά που θα έχει ξεκινήσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Έλληνες θα ασχολούνται μόνο με τα φρύδια του Μήτρογλου.

πηγή: pitsirikos

No comments:

Post a Comment