Friday 27 September 2013

πάμε πρακσικόπημα?


Ξεκίνησε η προπώληση για τα δρώμενα του αυριανού πραξικοπήματος

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2013

Ατελείωτες ουρές έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δεληγιάννη, καθώς πολλές χιλιάδες είναι ο κόσμος που έχει σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήρια για την αυριανή ημέρα του πραξικοπήματος. Η προπώληση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, ενώ όπως αναφέρουν μαρτυρίες πολλοί βρίσκονταν εκεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας, προκειμένου να είναι σίγουροι πως θα εξασφαλίσουν θέσεις στην «πρώτη σειρά» των εξελίξεων, παρακολουθώντας από πολύ κοντά την παρέλαση των τανκς, τις συλλήψεις πολιτών, τους ξυλοδαρμούς μεταναστών και βέβαια την εορταστική ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις αλλά και πολυάριθμα τραγικά δρώμενα, τα οποία υπόσχονται να διατηρήρουν το ενδιαφέρον του κοινού ενώ θα γράφονται για πάντα στις μαύρες σελίδες της ιστορίας.

Η ημέρα θα αρχίσει με την παρέλαση των τανκς στους άδειους δρόμους της Αθήνας, νωρίς τα ξημερώματα, για να ακολουθήσει στρατιωτική επίδειξη των ταγμάτων της Χρυσής Αυγής φορώντας αρχαιοελληνικούς μανδύες.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με αναπαράσταση της ιστορικής μάχης των Θερμοπυλών, όπου τους Πέρσες θα ενσαρκώσουν πολυάριθμοι μετανάστες, με τις πληροφορίες να μεταφέρουν πως άγρια διαμάχη με προπηλακισμούς μεταξύ χρυσαυγιτών έχει προκύψει για το ποιός θα υποδυθεί το ρόλο του Λεωνίδα. Άγνωστό παραμένει επίσης το εάν η αναπαράσταση θα μείνει πιστή στην τελική έκβαση της μάχης, την οποία κέρδισαν οι Πέρσες εξουδετερώνοντας μέχρι και τον τελευταίο Σπαρτιάτη.

Μόλις πέσει ο ήλιος, οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Χρυσαυγίτη της Χρονιάς, παίρνοντας μέρος σε σειρά δοκιμασιών όπως «μακριά γαϊδούρα», γαϊτανάκι, διαγωνισμό στο χορό του «προαυλίου της κολάσεως» (limbo) και παγκράτιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, ο νικητής θα αποφασιστεί μετά από μάχη μέχρι θανάτου.

Η βραδιά θα κορυφωθεί με εορταστική συναυλία την οποία θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Σταμάτης ο Γονίδης και ο Γιάννης Πλούταρχος. Μετά το τέλος της συναυλίας θα απευθύνει χαιρετισμό ο χουντικός συνταγματάρχης Στυλιανός Παττακός, ενώ θα ακολουθήσει δίωρη προβολή αποσπασμάτων από ομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ.

Πληροφορίες από τους κύκλους της Χρυσής Αυγής αφήνουν τέλος να διαρρεύσει πως, σε ανυποψίαστη στιγμή ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος θα εμφανιστεί γυμνός μέσα από γαμήλια τούρτα με τουλάχιστον τέσσερις «ορόφους» και θα χαράξει ανεξίτηλα, με πυρωμένο σίδερο τον αγκυλωτό σταυρό στο δεξί γλουτό, για να εκφωνήσει στη συνέχεια τη θριαμβευτική του ομιλία.
 

No comments:

Post a Comment