Sunday 16 June 2013

αυτός δε μιλάει, βαφτίζει..


να το πάμε πάλι?
να το πάμε...

Αυτός που έβαλε Υπουργό Τύπου τον πρώην συνεργάτη της Ρούλας, μιλάει για μεταρρυθμίσεις.

Αυτός που διόρισε τη μισή Μεσσηνία σε ένα μουσείο, μιλάει για αναξιοκρατία και για ΑΣΕΠ.

Αυτός που ενέκρινε την τοποθέτηση του Αιμίλιου του Λιάτσου στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΕΡΤ, μιλάει για απαξιωμένη ΕΡΤ (!!!) και για φίμωση!

Αυτός που γνωρίζει τις προσλήψεις των Ειδικών και πολύ Άχρηστων Συμβούλων στην ΕΡΤ από τον Σίμο Κεδίκογλου, με παχυλούς μισθούς, την ώρα που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έχουν καθαρές αποδοχές που κυμαίνονται μεταξύ 1000-1500€, μιλάει για κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος από τους τελευταίους, που απολύθηκαν.

Αυτός που κυβερνά με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου (19, γράφει το κοντέρ, μέχρι σήμερα), παρακάμπτοντας τη Βουλή και αγνοώντας κατάφορα το Σύνταγμα, μιλάει για νομιμότητα.

Αυτός που επιστρατεύει ο,τιδήποτε - κατασυκοφαντημένο από τους παπαγάλους του αρχικά - απεργεί, αγνοώντας επιδεικτικά το Σύνταγμα, μιλάει για δικαιώματα.

Αυτός που απευθυνόμενος σε έναν πτωχευμένο λαό, υπόσχεται ότι θα δώσει μάχη για να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα, μιλάει για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. 

Αυτός που τυχαίνει να είναι φιλαράκι με τον άλλο που πήρε σχεδόν "τζάμπα" το φιλέτο του ΟΠΑΠ, μιλάει για διαφάνεια και για γραμμές που τραβιούνται και απομονώνουν το "άρρωστο παρελθόν".

Αυτός που βγαίνει "καταλληλότερος" από τους μεγαλοκαναλάρχες, μιλάει για την ανάγκη του μαύρου στην κερδοφόρα ΕΡΤ και προαναγγέλει μια ΝΕΡΙΤ "δημόσια και όχι κρατική".......

Αυτός που κλείνει την ΕΡΤ σε μία νύχτα και την επομένη νύχτα αναλαμβάνει ο ΣΚΑΪ να καλύψει το κενό στις αθλητικές μεταδόσεις, μιλάει για σωστή και αντικειμενική ενημέρωση.

Αυτός που όλο και κάποιον στίχο του Ελύτη έχει πάντα πρόχειρο να ξεστομίσει, μιλάει για ακροαματικότητες και AGB στην Εθνική, Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Αυτός που όπως φαίνεται, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έκλεισε με την ΕΡΤ, μιλάει και δηλώνει αποφασισμένος να ακολουθήσει αταλάντευτος το σχέδιο...

Αυτός που στριμωγμένος απειλεί και παίζει αδίστακτα με επικίνδυνους κοινωνικούς αυτοματισμούς, μιλάει και λέει "όλοι μαζί", εννοώντας "όλοι χαζοί".

Αυτός που στο μυαλό του έχει ένα μοντέλο αστυνομοκρατούμενης Μπανανίας, μιλάει αυτοπροσδιοριζόμενος ως "η μόνη Ευρωπαϊκή Δύναμη".

Αυτός που έχει υπογράψει, υπερασπιστεί και επιβάλει, ο,τιδήποτε του ζητήθηκε από την ΤΡΟΙΚΑ και το τραπεζικό κατεστημένο, μιλάει για "περηφάνεια" και για "πατριωτισμό".

Αυτός που εδώ και ένα χρόνο δεν έχει αγγίξει ούτε έναν από τους πασίγνωστους Μεγαλοκαρχαρίες, μιλάει για δικαιοσύνη, η οποία μάλιστα και θα εξοντώσει την αιτία της καταστροφής μας, που είναι βέβαια οι (γκες χου...) "καλομαθημένες συντεχνίες". 

Αυτός που κλείνει το μάτι στους ντόπιους νεοναζί, μιλάει για "άκρα, επικίνδυνα για τη δημοκρατία", τσουβαλιάζοντας εκεί όποιον αντιδρά.

Αυτός που αποφασίζει και διατάσει, θυμίζοντάς μας άλλες, μαύρες εποχές, μιλάει για μια "αγνώριστη Ελλάδα σε λίγα χρόνια".

Αυτός που σύμφωνα με κάποιον εκπρόσωπο των Ελλήνων στην Αίγυπτο "κλείνοντας την ΕΡΤ, έσβησε τη λαλιά της πατρίδας", μιλάει για "πατρίδα".

Αυτός που έριξε τη χώρα κατηγορία και από τις "αναπτυγμένες" πέσαμε στις "αναπτυσσόμενες", μιλάει για success story.... Σε λίγο θα μας υποσχεθεί και "πρωτάθλημα".

Αυτός που βαφτίζει τον αυταρχισμό, "πυγμή και ισχυρή πίστη στις ιδέες μας", μιλάει για εμάς και τις ζωές μας.

Bravo Antonis_.
Το πείραμά μας και τα μάτια σου!

No comments:

Post a Comment