Saturday 9 February 2013

οικογενειακές φωτογραφίες

φωτογράφος: "say sieg.."...
[στις φωτογραφίες: τα αδολφάκια στη βουλή γεμάτοι πατριωτικό νάζι]

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

February 8th, 2013

kartesios

Τα στελέχη της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης «Freies Netz Süd» από την Βαυαρία, καμαρώνουν για την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η επίσκεψη εκπροσώπων της ακροδεξιάς βαυαρικής οργάνωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κτήριο του κοινοβουλίου, αποδεικνύεται από φωτογραφίες που ανήρτησαν τα μέλη της «Freies Netz Süd» στην ιστοσελίδα τους.

Οι αντιπρόσωποι της γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης φωτογραφήθηκαν εντός του ελληνικού κοινοβουλίου μαζί με τον κ.Μιχαλολιάκο και δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Η συγκεκριμένη οργάνωση χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον εξτρεμιστικές στον γερμανικό ακροδεξιό χώρο και έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις αρχές τις Γερμανίας για τις δράσεις της κατά των μεταναστών. Τα στελέχη του «Freies Netz Süd» επισκέφθηκαν την Αθήνα την ημέρα που η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την πορεία στο κέντρο της πρωτεύουσας για την επέτειο των Ιμίων. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης υπήρξε εκτενέστατη αναφορά τόσο στην συνάντηση της αντιπροσωπείας με τον κ. Μιχαλολιάκο όσο και από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Πρόσφατα μάλιστα το γερμανικό περιοδικό Spiegel, σε δημοσίευμά του αποκάλυπτε τις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με εξτρεμιστικές οργανώσεις της Βαυαρίας, οι οποίες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε βρίσκονται σε γνώση της γερμανικής αστυνομίας.

πηγή: kartesios 

No comments:

Post a Comment