Wednesday 6 February 2013

στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, έγινε καθηγήτρια και η παναγιωταρέα!

Βγαίνει μια μάνα που είδε το παιδί της στην τηλεόραση βασανισμένο από τους μπάτσους. Με σοβαρότητα, ήθος κι αξιοπρέπεια προσπαθεί από το τηλέφωνο να πει ότι λατρεύει και σέβεται το γιο της, ο οποίος και της ζήτησε να μη μιλήσει εκ μέρους του, αφού κάποια στιγμή θα τοποθετηθεί ο ίδιος με ανακοίνωση.

Και πετάγεται αυτό το πράγμα με την άσπρη τούφα, να την εγκαλέσει ως μάνα για το σπλάχνο που ανέθρεψε και αγαπάει. Να την πετάξει στον τηλεοπτικό λάκκο των νοικοκυραίων. Με ένα ύφος "μεγάλωσες στον κόρφο σου ένα κάθαρμα και τολμάς και βγαίνεις να μιλήσεις?!". Η πατσαβουρέα δηλαδή γνωρίζει τι έκανε ο μικρός και αφού τον καταδίκασε η ίδια ως αρχιτρομοκράτη, είπε να ψάξει και για τους ηθικούς αυτουργούς στους οικείους του. 

Την κόψανε όμως.....Έπρεπε να την αφήσουν να ολοκληρώσει πάνω στη μάπα μας το μάθημα ελληνοχριστιανικής αγωγής. Να μας πει δηλαδή αυτή, με ποια πρότυπα μεγάλωσε τα δικά της παιδιά. Μήπως τις "νόμιμες" αλλά και ανήθικες μεγαλογλίτσες με τις οποίες η ίδια συναγελάζεται και με κάθε ευκαιρία τις γλύφει δημοσίως και πατόκορφα?

No comments:

Post a Comment