Friday 11 January 2013

σπέρνοντας μπάτσους και ρουφιάνους


ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ!

January 11th, 2013

kartesios 

Σύμφωνα με  τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή (νόμος 4058/12):
Όποιος συμμετέχει ενεργά στην καταδίωξη ή σύλληψη δραστών σοβαρών εγκληματικών πράξεων ή σε αστυνομική επιχείρηση προς πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος ή σε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Σώματος προς κατάσβεση πυρκαγιάς ή διάσωση κινδυνευόντων προσώπων, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή του σε κίνδυνο, εισάγεται καθ’ υπέρβαση και χωρίς εξετάσεις στη Σχολή Αστυφυλάκων ή Πυροσβεστών, μετά από αίτησή του η οποία υποβάλλεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας δύο (2) ετών από την απόκτηση των απαραίτητων προσόντων διορισμού του σε οποιαδήποτε θέση, πλην του αναστήματος. Η συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών διαπιστώνεται με Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ενεργείται μετά την υποβολή του σχετικού αιτήματος.

Επίσης με άλλη διάταξη του ίδιου νόμου:
Η παραγωγική Σχολή Αστυφυλάκων και το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας ανήκουν στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Seleo.gr

πηγή: kartesios


Έκαστος πρέπει να εποπτεύσει τον εαυτόν του και τον σύντροφό του ή τον γείτονά του.
Δικτάτορας παπαδόπουλος (στη βουλή)


Καθυστερούμε συνεχώς στα πιο κρίσιμα πράγματα. Θα σου πω ένα. Πρέπει να γίνει το Μάρτη το τελευταίο μνημόνιο και είναι χαρακτηριστικό. Λέει ότι πρέπει να φτιαχτεί νομοθεσία που θα προστατεύει ποιον; Το καρφί. Το φορολογικό καρφί. Γιατί; Γιατί σε όλο τον κόσμο που έχουν προχωρήσει και λένε ότι κάτι καταφέρνουμε με τη φοροδιαφυγή, καλύτερο από εμάς. Τι γίνεται; Ο άνθρωπος που έχει να καταγγείλει είναι προστατευμένος. Και έτσι μπορεί να καταγγείλει τον συνεργάτη του, τον φίλο του, τον αδερφό του - τα θαυμαστικά, και λίγα είναι, είναι δικά μας - ακόμα και τον εξάδελφό του. Το λέω αυτό για τον Παπακωνσταντίνου. Αρα πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.
Babis (στον σκάϊ)

2 comments:

  1. Δεν σαρέσει που σού κόβουν το μισθό, ούτε σαρέσει να δίνεις αυτόν που κλέβει την εφορία. Τι σ' αρέσει λοιπόν; Αυτός που κλέβει την εφορία είναι χειρότερος από εγκληματία γιατί αυτά που έκλεψε θα πρέπει να τα πληρώσουμε όλοι μας και ίσως και πολλαπλάσια. Εγώ θα τον δώσω στεγνά. Εσύ που δεν μιλάς όταν δεν σου δίνουν απόδειξη είσαι συνένοχος τού κάθε στουρνάρα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ φίλε λέω ο καθένας να κάνει τη δουλειά του.
      Η εφορία στα φορολογικά,
      οι μπάτσοι στην προστασία του πολίτη και της νομιμότητας
      και ο πολίτης να είναι ΠΟΛΙΤΗΣ.
      Αυτό αρκεί.
      Το ότι δεν είναι πολίτης αλλά μαλάκας, πρόβατο και μικροαστός είναι το πρόβλημα.
      Και το ότι θέλουν να τον κάνουν τώρα και ρουφιάνο, είναι το ανησυχητικό. Γιατί φαίνεται να το'χει..
      Και κάτι πιο συγκεκριμένο..
      Η χοντρή φοροδιαφυγή (που στην τελική αυτή είναι που δημιουργεί το όποιο πρόβλημα και όχι ο κουτοπόνηρος τυροπιττάς που δεν θα σου κόψει απόδειξη) δεν χρειάζεται κανένα καταδότη για να τη βρει η κυβέρνηση. Την ξέρουν μέχρι και οι θάμνοι των πάρκων του Μονάχου. Πρέπει να θέλεις όμως να πας να τσιμπίσεις τα μεγάλα ψάρια. Και σαν κυβέρνηση δεν θέλεις. Μόνο λίγους, για ξεκάρφωμα κι αυτό επειδή οι καιροί είναι περίεργοι..
      Και επειδή δεν θέλεις να τους πιάσεις, σου'ρχεται -ενώ δεν θέλεις- μια λίστα στα χέρια και αντί να την ξετινάξεις, παίζεις τις κουμπάρες με τα συνεταιράκια...

      Delete