Thursday 7 June 2012

Πίθηκος διέφυγε της οργής του Προκόπη Παυλόπουλου και εξαφανίστηκε.

κυκλοφορεί στο internet
και το προωθώ 
για να βοηθήσουμε όλοι.

 

Έτσι έγινα Χρυσαυγίτης

Πέμπτη, Ιούνιος 07, 2012


Πολύ καλός φίλος πήγαινε το παιδί του σε μια σχολή ποδοσφαίρου. Λίγους μήνες πριν, ένας άλλος γονιός του έλεγε όσο περίμεναν τα παιδιά τους, πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή επειδή θέλει να δει να πέφτουν μπουνίδια στη Βουλή, για να γελάει. Η ζωή του, όπως την ήξερε μέχρι πριν δυο χρόνια δεν ίσχυε πια, φοβόταν για το παρόν και το μέλλον το δικό του και της οικογένειάς του, ήθελε αυτήν την εξέλιξη όχι τόσο ως κάθαρση όσο ως μνησίκακο ανταποδοτικό χαβαλέ. Η Βουλή έμεινε ανοιχτή μια μέρα μόνο, οπότε η επιθυμία του δεν πρόφτασε να γίνει πραγματικότητα. Σήμερα έλαβε τουλάχιστον ένα μικρό τηλεοπτικό αντίδωρο. XA delivers. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και μπορεί να τον αδικώ, μπορεί να εννοούσε ότι γουστάριζε να βλέπει μόνο ξύλο μεταξύ ανδρών, μπορεί απέναντι στις γυναίκες να έχει ευαισθησία, μπορεί να μην δέρνει καν τη δικιά του, αλλά και να τη δέρνει θα έχει μια πολύ βάσιμη δικαιολογία, αφού έχει ανατραπεί η ζωή του, οπότε ας φάει κι αυτή η μαλάκω τις μπούφλες της να στρώσει λίγο.
 
Μπαίνοντας στα social media πριν από λίγο βλέπω και διαβάζω πράγματα, που ρίχνουν ένα σωρό μάσκες. Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας βλέπει στην Χρυσή Αυγή το δικό της άκρο, τον δικό της τελικό σύμμαχο. Προφανώς ένα κομμάτι της κοινωνίας υπολογίζει ότι στον εμφύλιο που φοβάται ή φαντασιώνεται, ο Ηλίας ο Κασιδιάρης θα βάλει μπρος τα στήθια του για να την προστατέψει. Πρόκειται για το ίδιο κομμάτι της κοινωνίας που ως τώρα καταδίκαζε τη βία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, ανακάλυπτε ανίερες φαιοκόκκινες συμμαχίες, έλεγε πως όλα τα άκρα ίδια είναι, παρίστανε το βαθύτατα φιλελεύθερο και εκσυγχρονιστικό.
 
Ό,τι συμβαίνει μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς συνέβαινε και συμβαίνει στο εκατονταπλάσιο στους δρόμους και τις πλατείες. Αλλά ας μην μιλήσουμε για τα ποσοστά αποδοχής όσων γίνονται στα σκοτεινά και εις βάρος των σκούρων. Ακόμη χειρότερα ας μην μιλήσουμε για τα ποσοστά ανοχής όσων γίνονται στα σκοτεινά και εις βάρος των σκούρων από αυτήν την δήθεν αντισυστημική εμπροσθοφυλακή του συστήματος. Ας πούμε όμως πως εάν μπουν στο κοινοβούλιο στις επόμενες εκλογές, έχουν οριστικά πάψει οι δικαιολογίες, τα δεν ήξερα, τα δεν κατάλαβα. Ο κάθε ένας και η κάθε μία που θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές Χρυσή Αυγή είναι ψυχή τε και σώματι τραμπούκος και το ποσοστό που η ΧΑ θα πάρει είναι αυτονόητα ποσοστό Ελλήνων τραμπούκων.
 
Τέλος, παρά τα θρυλούμενα περί μεταπολιτευτικής αριστερής ιδεολογικής κυριαρχίας, ιδεολογική κυριαρχία την τελευταία εικοσαετία άσκησε η ιδιωτική τηλεόραση, με τον Θέμο να είναι ο ιδανικός εκφραστής του success story της εποχής της πριν την κρίση. Ο ιδανικός εκφραστής φορολογικά,  επιχειρηματικά, ιδεολογικά, αισθητικά. Αυτός και οι όμοιοί του εξέθρεψε ανθρώπους που γουστάρουν να δουν χρυσαυγίτες στη Βουλή για να πέφτουν μπουνίδια, αυτός και έσπευσε να τους βάλει στο πλυντήριο μόλις εξελέγησαν, σαν τα κάπως υπερβολικά, πάντως παρεξηγημένα, παιδιά της διπλανής πόρτας.

πηγή: old-boy

No comments:

Post a Comment