Saturday 26 May 2012

παγκαλίζοντας...

καθηγήτρια του ΙΕΚ "Πάγκαλος" με μαθητές της

Οι Έλληνες πρέπει να βοηθήσουν τους εαυτούς τους πληρώνοντας όλοι τους φόρους τους, τόνισε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Guardian σημειώνει ότι σκέφτεται όλους εκείνους τους Έλληνες οι οποίοι δεν πληρώνουν τους φόρους τους, σημειώνοντας πως οι Έλληνες δεν θα πρέπει «να περιμένουν καμία συμπάθεια» και πως «ήρθε η ώρα να πληρώσουν τους φόρους τους». «Σκέφτομαι εκείνους που στερούνται τις δημόσιες υπηρεσίες εξαιτίας όλων αυτών που φοροδιαφεύγουν».

Όταν ρωτήθηκε αν ανησυχεί για όλους εκείνους τους ασθενείς στην Ελλάδα που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη  απάντησε πως «πιο πολύ σκέφτομαι εκείνα τα παιδιά σε σχολεία του Νίγηρα τα οποία μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρεις μαθητές επειδή θέλουν πραγματικά να μορφωθούν. Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα». «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να έχει καλύτερη μεταχείριση από μια φτωχή χώρα στον αναπτυσσόμενο κόσμο», πρόσθεσε η Λαγκάρντ.

πηγή: tvxs

 Έκδηλο το ενδιαφέρον των προγόνων 
αλλά και των συνεταίρων της madam Lagarde.

No comments:

Post a Comment