Thursday 10 May 2012

Μαλεληκίες απ’τον Τατιάνο


Έχει λυσάξει το σύμπαν με τον Τσίπρα. Χάνοντας όμως τη ψυχραιμία τους, την προπαγάνδα τους την κάνουν τόσο εξώφθαλμα και κόβω να πετυχαίνουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τους στόχους τους (με το καλό).
Μέχρι και την εκπομπή της Τατιάνας έχουν επιστρατεύσει για τον ιερό σκοπό. Έτσι ενώ χθες ο σοβαροφανής, πολυπράγμων αρχιΣΤΑΡ Σταμάτης Μαλέλης είχε αυτοπροσκληθεί στην εκπομπή της υφισταμένης του, για να περάσει τη γραμμή του αφεντικού του και να πει πόσο αριστερός νιώθει (μάλλον θα μιλούσε για τα μπαλάκια του) και το πόσο φταίει ο Σύριζα και η μεγαλομανία του Αλέξη για όλα, σήμερα έγινε το σώσε! :)
Καλεσμένοι άδωνις, μπατζελή, παύλος κοντογιαννίδης και γιώργος πάντζας (από τον σύριζα). Στο πάνελ είναι και η μάρα ζαχαρέα για να βοηθάει το φυτό με το μουστάκι. Έχουν και κοινό. Και το όλο θέμα το πετυχαίνω όταν δίνουν το μικρόφωνο σε μια τύπισα που ενώ δείχνει φυσιολογική, μας πετάει κατάμουτρα ότι ψήφισε χ.α. γιατί λέει, θέλει να φύγουν οι ξένοι που της παίρνουν τις δουλειές ως πιο γλήγοροι και ξεδιάντροποι, ενώ αυτή μένει ρέστη. Κι εκεί που περιμέναμε να πάρει μια στοιχειώδη δημοκρατικοφανή έστω απάντηση, η μουστακαλού τη ρωτάει απλά που μένει και μας πετάει κι ένα «εξάρχεια»…
Ο σουρεαλισμός ήταν το ορεκτικό για το γλέντι ξερατού που ακολούθησε. Τηλέφωνο ο μαλέλης. Βαθειά νυχτωμένος εγώ σκέφτομαι «θα πήρε να νουθετήσει αυτός την ελληνοπούλα». Άλλο όμως ήταν το πρόβλημα του γκεμπελίσκου. «Είμαι βαθειά απογοητευμένος από τον Αλέξη Τσίπρα που παρέδωσε την διερευνητική εντολή. [..]Η ανακολουθία του είναι άνω ποταμών. Προεκλογικά έλεγε ότι όταν πάρει την εντολή δεν θα τη παραδώσει, αλλά θα κάνει αριστερή κυβέρνηση. Αυτός όμως την παρέδωσε» και κάτι τέτοια…..Λες και μετά το 3μερο και το τέλος των διερευνητικών συζητήσεων, θα έπρεπε να την καταπιεί την εντολή και να μην την παραδώσει στον μπένι. Ή να μαζευτούν 151 συριζαίοι και να ορκιστούν με τσαμπουκά βουλευτές….Το εξαιρετικό είναι ότι είχαν και έτοιμες κάρτες να δείξουν, με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τσίπρας προεκλογικά!! Μη νομίσει δηλαδή κανένα φυτό που μας βλέπει, ότι λέμε και αρλούμπες και έχουμε και καμιά εμπάθεια με τον Αλέξη. Θέλανε ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να αποδείξουν ανακολουθία στον Τσίπρα!
Είναι δύσκολο να περιγράψω την όλη, λυσσσαλέα επίθεση του Τατιάνου στους Πάντζα/Τσίπρα/ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να το δείτε. Ο Πάντζας το χειρίστηκε ανέλπιστα καλούτσικα, αν σκεφτείτε ότι δέχτηκε απρόκλητα, στημένη επίθεση «από αριστερά» και καλά, από το «αφεντικό» τηλεοπτικού σταθμού ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη (όχι το «αφεντικό», ο σταθμός).

1 comment:

  1. Ρε Τατιάνα θα σε μαλώσω ώριμη γυναίκα 40 φεύγα και αντί να ασχολείσαι με το πόσους ψήφους πήρε η Τζούλια ασχολείσαι με το ΣΥΡΙΖΑ και άλλα τέτοια ανάξια τηλεθέασης δεν σου έμαθε τίποτε πια αυτός ο Ευαγγελάτος ο και εισαγγελάτος αποκαλούμενος ουφ πια !ξεπέσαμε ως χώρα ως λαός χάσαμε την αισθητική μας

    ReplyDelete