Friday 9 September 2011

η παγκαλιά του LoverDoo

Την πρόσφατη παγκαλιά του ο LoverDos δεν μας την ξέρασε τυχαία.  
Ο συγκεκριμένος πολιτικός ξέρει καλά και τι λέει και πως το λέει.
Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι το IQ του είναι τουλάχιστον 50 (που είναι), καταλήγουμε αυτόματα στο ότι και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι αυτά που είπε δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι δηλαδή 1 μύριο οι δημόσιοι αλλά 700 τόσοι χιλιάδες, αλλά και να ήταν, δεν είναι αυτοί που προκάλεσαν την κρίση, δεν είναι αυτοί η αιτία της κρίσης, είτε το εννοείς ατομικά (κακή νοοτροπία, σιγουριά λόγω μονιμότητας και τα ρέστα), είτε το εννοείς συνολικά ως πρόβλημα μεγάλου μεγέθους.
Δεν είναι τουλάχιστον η μόνη αιτία. Δεν είναι καν η κύρια αιτία. Αλλά και να ήταν η κύρια αιτία που προκάλεσε την κρίση, ξέρει καλά ο mr.LoverDos, ότι είναι ξεφτίλα να το καταγγέλει αυτό ο ίδιος. Και μάλιστα με αυτό το ύφος. Γιατί? Γιατί είναι πολιτικός γι'αυτό. Και μάλιστα πρώτης γραμμής. Και είναι συνυπεύθυνος στο δεδομένο χάλι του Δημοσίου. Και θα θυμάται καλά τις πληγές στο δημόσιο συμφέρον που προκάλεσε (είμαι σίγουρος άθελά του), ανέχτηκε και συγκάλυψε (ως αναγκαία κακά βεβαίως, βεβαίως).

Πως εξηγείται τότε το συνειδητό αυτοξεφτίλισμα του LoverDoo? Σαφώς και δεν ήταν ένα ξέσπασμα ανθρώπου υπό πίεση, αλλά μία καλά σχεδιασμένη κίνηση, με προφανή στόχο να ρίξει επιτέλους τα λιοντάρια στην αρένα σε έναν κοινωνικό εμφύλιο με νικητή τον αποπροσανατολισμό.

Εύχομαι μόνο να είναι απλά(!!) αυτό. Να κινείται δηλαδή στη γνωστή λογική του ότι οι αποδοκιμασίες είναι συριζαίων, οι αντιδράσεις είναι προνομιούχων που χάνουν τα γούστα, για την ανεργία και την εγκληματικότητα φταίνε οι μετανάστες (αίξο η ξαίνοι!) και για όλα φταίνε οι συντεχνίες, ο συνδικαλισμός και η αριστερά.
Εύχομαι λοιπόν να μην έγινε για να προκαλέσει, να μην είναι προετοιμασία για το επόμενο βήμα στο project του greek lab. Να μην αποτελεί μια δράση για να προκληθεί η αντίδραση σ'ένα περιβάλλον εύφλεκτο σαν κατάξερο πεύκο. Λίγο πριν το ραντεβού της ΔΕΘ....
Ξέρετε πως πάνε αυτά....
Χρειάζεται μια καλή αφορμή "διά να προστατεύσομε τα εθνικά συμφέροντα"......

Όπως η χούντα αυτοαποκαλούνταν "επανάσταση", έτσι και οι δικοί μας
το πλιάτσικο που κάνουν σε μια ολόκληρη χώρα το αποκαλούν "αναγκαίες μεταρρυθμίσεις".
Γι αυτό και το Καθεστώς μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει "χειροπέδες" που θα τις βαφτίσει ως τίποτα "δραστικά, προσωρινά και αναγκαία μέτρα"..




No comments:

Post a Comment