Wednesday 28 September 2011

Big mouth strikes again


Πουλάμε τρέλα στο πόπολο…..

Μας αποκαλεί κοπρίτες, μας περνάει για λεφτάδες, μας έχει και για χαζούς ο αντιπρόεδρος....
Είχαμε μπει και παλιότερα στο μυαλό του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά ας το ξαναεπιχειρήσουμε.

Διαβάστε παρακάτω μέρος των σημερινών δηλώσεών του που βρήκα στο tvxs και καμαρώστε τον αντιπρόεδρο να προσπαθεί να μας πει εμμέσως ότι:

πρώτον: στο χαράτσι δεν γίνονται εξαιρέσεις αφού θα το πληρώσει μέχρι και το νούμερο 2 της κυβέρνησης.

δεύτερον: δεν είναι πάντα καλό να έχεις πολλά σπίτια

τρίτον: μπορεί να είναι ένας καραπλούσιος πολιτικός, αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίει το άτιμο το ριζικό του να έχει προγόνους ζάμπλουτους.

τέταρτον: δεν έχει 17.500 ευρώ στο λογαριασμό του. Τα λεφτά δεν υπάρχουν ούτε σε λογαριασμό της γυναίκας του. Άρα είναι τίμιος.

πέμπτον: θα κάνει το παν για να το πληρώσει παρόλο που δεν έχει λεφτά. Άρα είναι νόμιμος.

έκτον: δεν είναι σε θέση να βρει 17.500 ευρώ ούτε στο φιλικό του περιβάλλον (είτε γιατί δεν έχει φίλους, είτε γιατί κάνει παρέα μόνο με φτωχούς - άρα είναι κοντά στο λαό) κι έτσι θα καταφύγει στην έσχατη λύση που καταφεύγει κάθε κοινός θνητός που πάει με τη νομιμότητα. Θα πουλήσει ένα από τα σπίτια του.

έβδομον: θα το κάνει σε περίοδο που κάθε πώληση ισοδυναμεί με ξεπούλημα, κάτι που είναι σαφώς ενάντια στα συμφέροντά του. Άρα είναι πατριώτης, αφού βάζει το καλό της πατρίδας πάνω από το συμφέρον του.

η προσπάθεια του πάγκαλου:

Στο πλευρό όσων διαμαρτύρονται για το τέλος ακινήτων - αφού πρώτα χθες το υπερψήφισε στη Βουλή - τάχθηκε σήμερα ο Θ.Πάγκαλος, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος για να μπορέσει να πληρώσει τον φόρο θα πρέπει να πουλήσει ένα από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.

Στη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, υποστήριξε ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι ούτε και εκείνος έχει να πληρώσει τον φόρο για τα ακίνητα. Υποστήριξε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικός φόρος 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας.

«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο» υπογράμμισε ενώ στην ερώτηση τι θα κάνει εάν δεν βρεθεί αγοραστής απάντησε: «Δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».


No comments:

Post a Comment