Saturday 6 August 2011

η Κινεζοποίηση συνεχίζει ακάθεκτη





Βγάλτου την κουκούλα & κέρδισε πλούσια δώρα


Έτοιμη η νομοπαρασκευαστική επιτροπή για την άρση της… κουκουλοφορίας στο Ίντερνετ. Ο δρόμος προς την Κίνα άνοιξε.

Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (σ.σ. αυτόν τον Τζορτζ Όργουελ δεν θα τον πετύχω κάπου; θα τον πετύχω…) αναφέρονται τα ονόματα των μελών της επιτροπής “για τον εξορθολογισμό των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων“. Ή με άλλα λόγια, της επιτροπής για την αναζήτηση “κουκουλοφόρων” στην μπλογκόσφαιρα, όπως γλαφυρά χαρακτήρισε κάποιους μπλόγκερς ο γραφικότατος υπουργός δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Ανάμεσα στα ονόματα, αστυνομικών, δικαστικών και νομικών, υπάρχει και εκείνο ενός δημοσιογράφου. Ενός ιδιαίτερα αγαπητού στο ΠΑΣΟΚ δημοσιογράφου, του οποίου τα πονήματα έγιναν θέμα έκθεσης στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ενός ιδιαίτερα ευγνώμονα προς την εξουσία του ΠΑΣΟΚ, δημοσιογράφου.

Του Πάσχου-τρώω-αριστερούς-και-φτύνω-τα-κουκούτσια-Μανδραβέλη:


Πότε έφεραν στην επιφάνεια την ανωνυμία του Διαδικτύου ως κεντρικό θέμα. Πότε πρόλαβαν να συνθέσουν νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Πότε πρόλαβε κι ο Πάσχος να τρουπώσει σε αυτήν. Ό,τι και να σας πω θα σας γελάσω…

Συγχαρητήρια Πάσχο μας. Με τις θερμότερες ευχές μας να σε δούμε και με μία καλή θεσούλα στο νέο πανεπιστήμιο της Αννούλας. Με το καλο και πρύτανης!

Zaphod


Υ.Γ. Προσωπικά δηλώνω μόνιμος κάτοικος Μπετελγέζ κι άστους να τραβιούνται να βρουν το πατρικό μου στον αστερισμό του Ωρίωνα.

πηγή: parallhlografos


No comments:

Post a Comment