Tuesday 31 May 2011

Ο γάϊδαρος του γείτονα πάντως σφίζει από υγεία!



Η δυσφήμιση του κινήματος των "αγανακτισμένων" δίνει και παίρνει στη χώρα-ζητιάνο....
Η αδιαφορία και το σνομπάρισμα των μέσων, έγινε "ενδιαφέρον" και "συμπάθεια", αφού αυτό είναι το πολιτικά ορθό. Αυτό που δυστυχώς θα αργήσει να αλλάξει είναι η δυσκαμψία σε βαθμό λοβοτομής κάποιων (αρκετών) Αριστερών. Κριτική, διακωμώδηση, επισημάνσεις για ελλείψεις, ανακολουθίες, αμφιβολία για τα κίνητρα αυτών που κατεβαίνουν στις πλατείες, εκτιμήσεις για την αντοχή τους στον χρόνο, μιζέρια, γκρίνια.....Μας τα πετάνε στα μούτρα για να δικαιολογήσουν την αποχή τους. Για να κρύψουν τις ρυτίδες τους.

Αντί να πετάξουν από χαρά, να ελπίσουν, να ετοιμαστούν με την παρέα τους να γράψουν Ιστορία...Αντί να κατέβουν κι αυτοί στους δρόμους και τις πλατείες, χωρίς τις ιδιότητές τους, τους τίτλους και την ιστορία τους στο Κίνημα και κοιτώντας μόνο το παρόν και το μέλλον, να βρουν τις κοινές αγωνίες με τον φεϊσμπουκά δίπλα τους, να τον βοηθήσουν στην ορθογραφία στην "ανταπόκρισή" του στο twitter ή στο να αρθρώσει πολιτικά αυτό που ήδη έχει μέσα του, κάθονται πάνω στα ποσοστιαία 3αρια και 8αρια τους και μετράνε σαν γερολαδάδες υπολογίζοντας τον ρυθμό μείωσης του πλήθους καθημερινά... 

Και ανυπομονούν να επιβεβαιωθούν...χαιρέκακα.

Να ξυπνίσει όποιος τολμά και ονειρεύεται σε μια Ελλάδα που χρωστάει...

Ο νέος που πιθανόν δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του σας χαιρετάει από την πλατεία. Και σας χαμογελάει. Κάνει αυτό που νομίζει ότι πρέπει να κάνει, με τον τρόπο που γουστάρει και ξέρει. Ο πιτσιρικάς σας περιμένει - να ξεκολλήσετε.  Και σας χρειάζεται εσάς και την εμπειρία σας σε αγώνες, την βαθειά πίστη σας σε καλύτερες και δικαιότερες κοινωνίες. Βάλτε όσα εισαγωγικά θέλετε στην "Επανάσταση", ξεχάστε αυτά που σας απομονώνουν και κατεβείτε στους δρόμους σαν πολίτες, μιλήστε στις Γενικές Συνελεύσεις, καταθέστε προτάσεις και ιδέες.

Αν σας αγχώνει το ότι ΜΑΣ δίνεται η ευκαιρία να αγγίξουμε έννοιες ονειρικές όπως Επανάσταση και Άμεση Συμμετοχική Δημοκρατία, παρακάμπτοντας τις συνήθεις πρακτικές και διαδικασίες των κομματικών εγχειριδίων μη μασάτε, θα σας αρέσει. Σ'αυτό θα σας βοηθήσει και ο πιτσιρικάς "απολιτίκ" δίπλα σας που τα βλέπει αλλιώς.
Και ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ στην τελική!...

 Κάτι ωραίο γεννιέται αυτές τις ημέρες στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας.
Ο σπόρος έχει πέσει και αυτό που θα βγει μας αφορά όλους μας.
Πάρτε μέρος σ'αυτό και βοηθήστε να βγει όμορφο και υγιές.
Φροντίστε το να ανθίσει.

Αν δεν αντέχει ο οργανισμός σας τόση ελπίδα, τουλάχιστον μην προσπαθείτε να το ξεριζώσετε.

2 comments:

  1. καλή προσπάθεια, ποτέ δεν περίμενα ότι με το κεφάλι αυτό που χρησιμοποιείς θα έγραφες τόσο σωστά πράματα. Άλλοι πάλι πιο πρωτόγονοι σκέφτονται με το στομάχι.
    Κάτι που είμαι σίγουρος ότι σε ενδιαφέρει θα βρείς στο http://nassispage.blogspot.com/2011/05/blog-post_02.html

    ReplyDelete
  2. Καλή απάντηση Dr Fake σε πολλές ερωτήσεις μας.... Σκληρή όσο οι μέρες που ζούμε...
    Γλυκιά όσο το μέλλον μας...
    Ευχαριστώ

    ReplyDelete