Thursday 6 January 2011

Καρα-like Pangalos και τα μυαλά στα κάγκελα

Καρα-like Pangalos και τα μυαλά στα κάγκελα

05/01/2011
Μου κάνει εντύπωση πως απο την μια κατηγορούμε την ξύλινη γλώσσα και από την άλλη διαστρέφουμε αυτά που λέει κάποιος που δεν μιλάει με την συμβατική και καθώς πρέπει γλώσσα των δημοσιογράφων & των πολιτικών.
Διαβάζοντας ΟΛΑ αυτά που λέει δεν καταλαβαίνω πού πρέπει να διαφωνήσω επι της ουσίας. Έτσι και παραμένω και fan και friend με τον Pangalos και στο facebook και μου αρέσει να το δηλώνω ανοιχτά για να την σπάω σε όλους τους “ευαίσθητους” που έγιναν τελευταία και καθώς πρέπει ευγενείς μικροαστοί.
http://goo.gl/BfgNj http://goo.gl/BSXpd

Ίσως συμφωνώ επειδή δεν ήμουν ποτέ Πασόκος, ούτε το έχω ψηφίσει ποτέ μου, αλλά φανατικός Σοσιαλδημοκράτης του ΚΚΕεσ. και σταθερά πολέμιος του ΠΑΣΟΚ και πίστευα ότι η ρίζα της καταστροφής και της χρεωκοπίας στην Ελλάδα ήταν η δεκαετία του ’80 που ξεφτίλισε το Δημόσιο, την Αριστερά και την Ηθική και έφτασε τον δανεισμό απο το 30% στο 90% χαντακώνοντας τις επόμενες γενιές και δυσφήμισε και διαστρέβλωσε ανεπανόρθωτα τις Σοσιαλιστικές ιδέες.
Με βάση λοιπόν τις δηλώσεις Του και το σημερινό Του έργο πιστεύω ότι συμβάλει, μαζί με την Τρόικα και τον Πρωθυπουργό και το “μη-βαθύ” Πασόκ, στην εμπέδωση του Σοσιαλιστικού Εκσυχρονισμού στην Ελλάδα μέσω της τήρησης του Μνημονίου και του OpenGov.
[Σημείωση 1 = τα οποία είναι τα 2 βασικά προαπαιτούμενα για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό του κράτους προς όφελος του λαού και του τόπου ενάντια στον Μεσαίωνα των φεουδαρχών, των διεφθαρμένων, των ανίκανων και των συντεχνιών που μας πίνουν το αίμα 30 χρόνια τώρα με το μπουρί της σόμπας]
Καρα-like λοιπόν Pangalos και τα μυαλά στα κάγκελα.
Ίσως οι Έλληνες φασίζοντες μικροαστοί να πρέπει να τον λιντσάρουν κι αυτόν σαν τον Χατζηδάκη για να νιώσουν πραγματικά ευτυχισμένοι.
Για όσους δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους σε σοβαρή εταιρεία να καταλάβουν ότι ο Πάγκαλος έχει τον ρόλο του project manager (PM) της κυβέρνησης. Έχει δει κανένας κοπρίτης απο τους πολύξερους που βρίζουν τον Πάγκαλο τα Excel που δημοσιεύει τακτικά για την πρόοδο του κυβερνητικού έργου (όπως κάνει κάθε PM εταιρείας) που φαίνεται καθαρά που πάει καλά το πράμα και που κολλάει;
Ξέρει κανείς απο τους κοπρίτες τι εστί milestone, action item, critical path, workbreakdown structure, project management ?
http://goo.gl/7pRYD http://antiproedros.gov.gr/stability-programme
Με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΙΑΥΓΕΙΑ – σε ελάχιστες χώρες παγκοσμίως αυτό γίνεται. Για μενα αυτός είναι δημοκρατία και σοσιαλισμός, το πρώτο βήμα έστω. Σοσιαλισμός δεν είναι να μοιράζεις δανεικά λεφτά και να δίνεις υποσχέσεις. Η λιτότητα είναι σοσιαλιστική, ο καταναλωτισμός, η σπατάλη και η διαφθορά είναι ο εχθρός.
[Σημείωση 2: για όσους δεν είναι κοπρίτες και στρώνουν τον πισινό τους να διαβάζουν και να ενημερώνονται αντί να ενημερώνονται από τα πρωινάδικα, τα τρωκτικά και τα δελτία των 8 ορίστε οι σύνδεσμοι]
http://goo.gl/86b1l http://goo.gl/GurAb
Επίσης βλέποντας τις αντιδράσεις εναντίον του Πάγκαλου κατανοοώ ότι, όσοι έχουν χαμηλό πνευματικό επίπεδο φθονούν τους ανθρώπους υψηλού IQ, όπως τον Πάγκαλο βέβαια, στον οποίο όλοι εμείς οι έχοντες γνώθι σεαυτόν υποκλινόμαστε.
Η νέα “αριστερή” σκέψη όμως στην Ελλάδα φαίνεται ότι είναι “διαφωνώ με αυτά που λέει ο Πάγκαλος γιατί είναι χοντρός, ΠΑΣΟΚ και διόρισε την κόρη του”. Το θεωρώ ηλίθιο να ασχολούμαι με αυτό και όχι με το τι είπε ο Πάγκαλος – η αριστερά ασχολείται με ιδέες όχι άτομα. Μη χ@@ω , αυτά είναι τα βασικά στην σκέψη ενός προοδευτικού ανθρώπου.
Τέλος έχω να δηλώσω ότι είμαι σταθερά και κατηγορηματικά εναντίον της κοινωνικής βλακείας, από όπου κι αν προέρχεται.

No comments:

Post a Comment